Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
Sanica Boru Elazığspor, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Böylelikle Vural, haritanın yarısını tamamladı:
Sanica Boru Elazığspor, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Böylelikle Vural, haritanın yarısını tamamladı:
Turşu turşuuuuu
Ay hiç deme canım çekiyo hele o lahana salatalık turşuları offAnnemde kurdu geçenlerde,
Bi olsada şu kornişonları kıtır kıtır yesem ://
Ay hiç deme canım çekiyo hele o lahana salatalık turşuları off((
Güvenliğiniz için sipariş bilgileriniz kontrol ediliyor...
​hepsiburada daha ne kadar bekleteceksin beni...
1 saati geçti ev telefonu kullanmıyordum yazmışım onu aramışlar doğal olarak açmayınca iptal etmişler şimdi cep i verdim bekle arasınlarAdamlar güvenliğine önem veriyor,
Eve ekip falan yollarlar
Tanık koruma programına bile katarlar seni![]()
1 saati geçti ev telefonu kullanmıyordum yazmışım onu aramışlar doğal olarak açmayınca iptal etmişler şimdi cep i verdim bekle arasınlar
o tablet yarın elime geçmesin doğruca bimeks den gidip alıcam... @ReDo el at şu işe :yes:
karta abancaktım çekmişler parayı kaldık ortada iyi mi ?Valla ne yapayım ki
Aynı fiyatta ise gidip doğrudan Bimeks'ten al ://
Tanışma toplantısıymış peh.
![]()
"Pitt rastalı saçlarıyla verdiği Jamaikalı reggae efsanesi Bob Marleyi anımsatan pozuyla hayranlarının ilgi odağı oldu."
Okulda tanışma toplantısı yapıyorlarmış da ona sinir oldum.Hayırdır? Bunu görünce aklıma burs için başvuru yapılan bazı yerlerin bu tarz bir organizasyon düzenleyip gelene burs, gelmeyene hava verdiği zamanlar geldi.![]()
Okulda tanışma toplantısı yapıyorlarmış da ona sinir oldum.![]()
Ne demezsinÇok sosyetikmiş.![]()
![]()
Ne demezsin
dur ma kaç kaç x2![]()
Bastan yola çıkarsak
dur ma kaç kaç x2![]()