- Reaksiyon puanı
- 31
Sahibiyle pek muhabbettim yok ama bir bayana aitbu set kiminnnnnnnn?

Sahibiyle pek muhabbettim yok ama bir bayana aitbu set kiminnnnnnnn?
Sahibiyle pek muhabbettim yok ama bir bayana ait![]()
Ne yazikki evli kocasınıda seviyor : ( : (Bir bayan ve senin muhabbetin yok ://
Ne yazikki evli kocasınıda seviyor : ( : (
O zaman ben gideyim hatuna asılmaya başlayım :crying::crying:Evlilerde sever diye bi parça vardı ://
O zaman ben gideyim hatuna asılmaya başlayım :crying::crying:
Sahip olduğu sette'de o parçayı dinleriz:mrgreen:
Geçenlerde Ivi ben megan oturuyoruz hatunun ağlamaya başladı 18 odalı evimiz var hepsinide yatak odası yaptı sanat dünyasından arkadaşlarım gelmek istiyor hep bahane üretiyorum çok mutsuzum:mrgreen::mrgreen:O set ile geleceğin MC'leri oluruz![]()
Geçenlerde Ivi ben megan oturuyoruz hatunun ağlamaya başladı 18 odalı evimiz var hepsinide yatak odası yaptı sanat dünyasından arkadaşlarım gelmek istiyor hep bahane üretiyorum çok mutsuzum:mrgreen::mrgreen:
Abi linki attım şimdi indir istediğin zaman.
O zaman ben gideyim hatuna asılmaya başlayım :crying::crying:
Sahip olduğu sette'de o parçayı dinleriz:mrgreen:
Almaz tabi 14,3 gb
Almaz tabi 14,3 gb![]()
Vayyy .
Evde Pc'ye indireyim bari Akk daha tazeyken
14 gb'ye oranla kaç saatlik bir video film veya ne ki bu![]()
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/70286/sen-istiyor-duj-organize-isler:mrgreen:Sen istiyor 1 saat ver 100 $ ama önce duj![]()
Olsun en azından ne gelmiş ne gitmiş haberin oluyor.Geçen sene okulda açılamayan torrent siteleri okulda açılınca bir an sevinmiştim. Ama siteleri açılsa da indirme işi olmadı.:crying:
https://www.facebook.com/photo.php?...167600.9911.121360761243119&type=1&permPage=1Canım sıkılıyor, başım ağrıyor
Olsun en azından ne gelmiş ne gitmiş haberin oluyor.![]()
O da sinir eder ama.100 megabit net boş yatıyo orda ama. Neyseki İDM ile izleme sitelerinden dizi felan çekiyorum.Torrenti bi açsalar en az 2tb HDD almam gerekir.
Manisa'da 10bin metrekare arazi üzerindeki ALLCO, yılda 3,5 milyon litre vodka,likör,2 milyon litre rakı,2 milyon litre şarap üretim hacimde. Offf, offf
O da sinir eder ama.100 mbit net var millet facebookta okeye 4. arıyor.