ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Saat 11' geliyor![]()
Ne güzel işte,LiseLiLer için uyku vakti

Saat 11' geliyor![]()
Beni görünce kulaklık alacağı aklına geliyor o yüzden kaçıyor@Alnair Alsad neden offline oldun ki?![]()
Ben bir bayanı bayan gibi görüyorsam,o zaman ben de mi bayanım ://![]()
4 gb mp4 boyutunda dosyadan bu kadar kaliteli görüntü beklemiyordum. Bu kalite bitrate'den mi kaynaklı? Biraz karıncalanma var ama o kadar da olsun.
Valla ben boyutu 4 gb gördüm baktım mp4 formatında bir önyargı oldu hemen4gb dosya isterse mp3 olsun. yanlış olan bundan aşağı bir kalite beklemek olur![]()
Kredin bol anlaşılan10 tane ders aldım.![]()
24'inde askerden döner 25'sinde 2 çocuk sahibi baba olurum.Kredin bol anlaşılan
Bu arada hani üni.deydin![]()
Ah ah [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'da öle düşünüyordu görüyorsun halini azaplar içinde deli divane24'inde askerden döner 25'sinde 2 çocuk sahibi baba olurum.![]()
24'inde askerden döner 25'sinde 2 çocuk sahibi baba olurum.![]()
İdolümüzsün [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]![]()
Valla ben cogu zaman etrafimdaki erkeklerden kendimi daha delikanli goruyorum.. sen nasil gorursun bilmem..![]()
insan karşısındakini nasıl görüyorsa kendisi de öyledir... umarım bazıları bunu öğrenir...
Ama dediğin ile buz söz tutmuyor birbirini : )
eee sen benim yazdığıma öyle soru sorarsan cevap ancak bu olurgünaydın bu arada
![]()
Saygı sevgiler başkan deseydin ben gelir götürürdümBi malzeme götürmeye gittim anca gelebildim,öğlen olmuş ://
Saygı sevgiler başkan deseydin ben gelir götürürdüm![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]; o zaman tünaydın diyecektin![]()
Nezaketin için hakettin bu resmi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Senin gibi "Başkan" sıfatı taşıyan birine inşaat malzemesi taşıtmak ve de onu indirtmek yakışmaz diye aramadım![]()
KuzeniymişArkada ki kim
Herkese nasip olmazmış hadi len..bi google da aramama bakar![]()
Ankara çok sıcak galiba güneş başına vurmuş seninİvi o duruşla
"Tamam ben hazırım" der gibi duruyor![]()