Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar biri bana Ubuntu 11.10 için q-dir alternati bir dosya yöneticisi önerebilir mi? q-dir'i Wine ile kurdum ama ağ sürücülerine bağlanamadım bunun için konu açsam daha iyi olacak.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bankalar krizde heralde,her bankadan elemanlar dolanıyor dükkan dükkan kredi kartı lazım mı diye.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bankalar krizde heralde,her bankadan elemanlar dolanıyor dükkan dükkan kredi kartı lazım mı diye.
Bankalar çok ilginç banada 3 tane kart verdiler 2'sini iptal ettim. Bizim iş yerindeki arkadaşlar da habire başvuru yapıyorlar bankalar geri dönüş yapmıyorlar :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ses için birşey kurmadım. Windows 7 nin sürücüsüyle duruyor. Dediğine bi bakayım.

var mı bi gelişme :)

Bankalar çok ilginç banada 3 tane kart verdiler 2'sini iptal ettim. Bizim iş yerindeki arkadaşlar da habire başvuru yapıyorlar bankalar geri dönüş yapmıyorlar :)

öğrenci olmama rağmen yapı kredi bankası aradı world özellikli gold kart istiyor musunuz dedi, gold geliri fazla olanlar için değil mi dedim, evet dedi, isterseniz hemen başvurunuzu alıp yollayabiliriz.. öğrenciyim ama ben dedim.. olsun, belli bir geliriniz var ise yine yollayabiliriz dedi.. yıllık ücret yoksa alabilirim dedim, yıllık ücret olmadan vermediler :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
1-3 karışımı yapıp 9 ders alacağım bu dönem. :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Geçen gün bir kuş buldum.. Adını ise şans koydum... Ancak bulduğum kuş çalıkuşuymuş, Onu salmak zorunda kaldım... Ve artık şansım yok !!!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hadi hayırlı olsun, nasıl alet klavye dışında beğenmediğiniz bi noktası oldu mu :) üstteki kısayol tuşları için s-bar'ı yüklemeyi unutmayın bu arada, yoksa çalışmazlar kapatma tuşu dışında

Tocuhpadi ben de beğenmedim dediğin gibi, tutup taşımak zor öğeleri. Klavyeye alışılır. Ses canavar gibi çıkıyor bu arada :)

Üstteki tuşlarda Wifi de çalışıyor diğerlerini bilmiyorum onu da yükleyeyim ben :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ağustos ve eylül aylarına ait olmak üzere ödenecek 2 fatura var ikiside aynı fiyat.. Şimdi bunları benmi ödeyecem..:D

fatura.png

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
wubi yi hiç bu kadar kolay bilmiyordum şimdi 11.10'a güncelledikten sonra tamda istediğim oldu :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yeni müziğimi Yvonne'ye adıyorum. :P :D

[SDNTV]http://dl.dropbox.com/u/18049530/untitled6.mp3[/SDNTV]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...