myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Allahım Başı sıkışınca sana koşan kullarından eyleme beni
:* (A)

-BeSTe- dedi ki:Allah'ım yarabbim myefsane süpermiş bu
....
Sıkıldım napsam kiii
myefsane dedi ki:-BeSTe- dedi ki:Allah'ım yarabbim myefsane süpermiş bu
....
Sıkıldım napsam kiii
hayatımın her anı olay olduğu için problem yok
Sevgilinle uğraş.... can sıkıntısna birebir.
ziraatci63 dedi ki:erkek milleti değilmii hepsi aynıı biri farklı çıksa![]()
myefsane dedi ki:yalan sankiiziraatci63 dedi ki:erkek milleti değilmii hepsi aynıı biri farklı çıksa![]()
hepiniz aynısnız
hadi be![]()
ne oldu rahatladınmı şimdi konuyu yanlış yere açkın modbeylutfen dikkat edin bu baska bır baslıga aıt olması gereken bir kelıme şikayet edecem seni üyecik yaptıracam seni bu lafına pişman olacaksın yatacakmıi yatarsan yat kardeşim hayırlı uykular...hıNmss dedi ki:Yatayım artık![]()
tugbagaleri dedi ki:ne oldu rahatladınmı şimdi konuyu yanlış yere açkın modbeylutfen dikkat edin bu baska bır baslıga aıt olması gereken bir kelıme şikayet edecem seni üyecik yaptıracam seni bu lafına pişman olacaksın yatacakmıi yatarsan yat kardeşim hayırlı uykular...hıNmss dedi ki:Yatayım artık![]()
Uyu sevgilim iyi uykular .... (Ayrıca da sanane çok konuşmaa )tugbagaleri dedi ki:ne oldu rahatladınmı şimdi konuyu yanlış yere açkın modbeylutfen dikkat edin bu baska bır baslıga aıt olması gereken bir kelıme şikayet edecem seni üyecik yaptıracam seni bu lafına pişman olacaksın yatacakmıi yatarsan yat kardeşim hayırlı uykular...hıNmss dedi ki:Yatayım artık![]()