OnurSorhan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
bence dayak yerizbir ton kızla kapısmak zor
![]()

Hayran sayısını görmezden geliyorsun galiba ..neyse iman gücüyle savaşırız artık![]()
Hahaha

bence dayak yerizbir ton kızla kapısmak zor
![]()
Hayran sayısını görmezden geliyorsun galiba ..neyse iman gücüyle savaşırız artık![]()
Kıza El kalkmazda Olum Justinde Kız
Kaldırmıcanmı Elini Görsen
HahahaMilyonlara Dalarız Biz En Fazla Ölürüz
![]()
Başkanımız bu Olsun Justin Bieber'a Götürürüz Dövmeyeanket açalım bizimle gelecek kaç kişi çıkar acaba
![]()
bize kendisi lazımmeslek ne abicim
![]()
O bilgiayar bana ait değil ama ben hayatta öyle şey yapmam..![]()
Bazı insanlar güncel olmaktan hoşlanmazlar mesela benim Kudret isminde bi arkadaşım var oda böyle güncelleme nedir bilmez..Haa o zaman başka
Bu kime aitse amuda kalkarak merdiven çıkıyor![]()
Bazı insanlar güncel olmaktan hoşlanmazlar mesela benim Kudret isminde bi arkadaşım var oda böyle güncelleme nedir bilmez..
Geçenlerde 40'a yakın güncelleme vardı bir güncelleme yapayım dedim reset attım makina bozuldu.Bazı insanlar güncel olmaktan hoşlanmazlar mesela benim Kudret isminde bi arkadaşım var oda böyle güncelleme nedir bilmez..
Ayda bir yaptın mı sorun olmaz yaa.. Hiç yapmamakta doğru değil..Geçenlerde 40'a yakın güncelleme vardı bir güncelleme yapayım dedim reset attım makina bozuldu.
Zor eski haline getirdim format atmadan.
Hatta makinanın verdiği hatayı falan araştırdım güncellemeden sonra karşılaşanlar falan vardı benim gibi. Bu da soğutuyor beni güncelleme yapmaktan.
Oldu işte hocam yalanmı atacağızAyda bir yaptın mı sorun olmaz yaa.. Hiç yapmamakta doğru değil..
1 tane dahi güncelleştirme yüklesem benim pc de sapıtıyor o yüzden hiç gereği yokAyda bir yaptın mı sorun olmaz yaa.. Hiç yapmamakta doğru değil..
İvi'nin resimleri varsa pcde ondandır..1 tane dahi güncelleştirme yüklesem benim pc de sapıtıyor o yüzden hiç gereği yok![]()
İvi diyorsun resim varmı diyorsun esefle kınıyorum seniYapmayın yavv güvenlik güncelleştirmelerini bari alın en azından hadi diğerleri neysede..
İvi'nin resimleri varsa pcde ondandır..İvi sarsılıyor demekki her güncellemeden sonra..
![]()
Twitter dan takipteyim yengemizi bi yanlışı olduğunda direk sana bildirecem..İvi diyorsun resim varmı diyorsun esefle kınıyorum seni
Küçücük evimin duvarlarına bile ivi çizdirdim![]()
![]()