Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Ben sana İvi'nin klonunu getircem bire bir :D

Toprak toprak diyorumda adama bilmiyorum ki nereli bu :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sinir oluyorum.

Adam tuvalete bile yatla gidiyor, afedersiniz dötünü dolarla siliyor ama parasıyla alabileceği en teknolojik telefon iPhone, yazık la.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bugün erken uyumaya karar verdim. Kötü bir gündü. Hem param çalındı hem hakarete uğradım hem darp edildim. Türk adaleti var olsun. Polisimiz sağolsun. Şikayetçi oldum. Kendimden özür dilettim konu kapandı. Yok öyle herkesin içinde insanların gururlarıyla şerefiyle oynamak. Burası Türkiye, israil değil! İyi geceler.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
foruma cepten girince hiç görmediklerimi gördüm :-)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
kesinlikle dinleyin derim :)

[video=youtube;0OWQXQgHgq8]http://www.youtube.com/watch?v=0OWQXQgHgq8&feature=player_embedded[/video]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
buraya yazmadan önce telefonuma günaydın mesajı atan arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıyım!!!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kesinlikle dinleyin derim :)

[video=youtube;0OWQXQgHgq8]http://www.youtube.com/watch?v=0OWQXQgHgq8&feature=player_embedded[/video]

değişik bende m.jakson un kemanla calınmiş bır parcasını ariyordum :D

İstanbul Anadolu yakasın'da metro 17 Agustos'da açılacakmış,

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bazen şişiyor insan böyle o nasıl yapar onu bu nasıl yapar bunu bir türlü kabullenemiyorsun gücünde yetmiyor haksızlığa dur diyesin sinir stres isyan noktasına geliyorsun. işte orada bir çare var sırf isyan etmemekle bile sıkıntın hafifliyor gerisini anlatmaya gerek yok sanırım :D
Bugün erken uyumaya karar verdim. Kötü bir gündü. Hem param çalındı hem hakarete uğradım hem darp edildim. Türk adaleti var olsun. Polisimiz sağolsun. Şikayetçi oldum. Kendimden özür dilettim konu kapandı. Yok öyle herkesin içinde insanların gururlarıyla şerefiyle oynamak. Burası Türkiye, israil değil! İyi geceler.

yaw bu tarih öncesi filmlerdeki coşma sahneleriyle rock müzik soloları ne kadarda uyumlu oluyor duyguyu coşturuyor halbuki ne alakası var bikere aralarında 2000 yıl var hayret :D
değişik bende m.jakson un kemanla calınmiş bır parcasını ariyordum :D

İstanbul Anadolu yakasın'da metro 17 Agustos'da açılacakmış,

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu sıcakda ve oruçta fındık mı toplanır arkadaş.. .

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ateist kızın teki her yazısında Islamı karalıyor, hakaretler ediyor. Keşke şu an karşımda olsa da ağzını burnunu dağıtsam onun. Ama herkese onun face sayfasını verecem şikayet etmeleri için...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu aralar ne zaman bir film dizi izlesem ya kahvaltı yaparlar ya da akşam yemeği. :D

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kime sorsam yaptığı yanlışlardan pişman değilmiş, ders almış, olgunlaşmış... Pişman olup depresyona giren bir ben miyim arkadaş?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ulen ne kadar da işkembeden sallıyor millet anlamış değilim, bi de yetmiyormuş gibi söylediğine de inanıyor garibim yazık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...