- Reaksiyon puanı
- 23
beni mi çağırdı biri? bak utanmana gerek yok. 3 işlemi yapmayı bilmiyosan benim bi kuzen var 4. sınıfa gidiyo ondan yardım alabilirsin limon

beni mi çağırdı biri? bak utanmana gerek yok. 3 işlemi yapmayı bilmiyosan benim bi kuzen var 4. sınıfa gidiyo ondan yardım alabilirsin limonkimseye söylemem
![]()
osmanlı ruhu!
Şimdi konuştuğunuza göre
Dönekkkk diyebilir miyiz yani![]()
Ben Türkiye de böyle şeylere inanmıyorum yaa.. Oraya öyle bi ilan asacan orayı söker götürür bizim millet...![]()
osmanlı ruhu!
bu tipler heryerde ayni ya. ihtiyaci olana beles. ama dur bakalim le**n abicim senin kuyafetlerin temiz hic fakir tipi yok l***n sende **** **** *** cocugu *** *** git parayla al diye gondericekler buyuk ihtimal biri almaya kalksaBen Türkiye de böyle şeylere inanmıyorum yaa.. Oraya öyle bi ilan asacan orayı söker götürür bizim millet...
Metrobüs ne kalabalıktı ya neredeyse kucağıma oturacaktı.![]()
Metrobüs hikayeleri daha çok hit çeker.Önce kendimizi sağlama almamiz lazim. Yoksa başka bir forumda malzeme biz oluruz![]()
Başınız sağolsun Rabbim rahmet eylesin inşallah.Anneannemi kaybettik:crying:
Başınız sağolsun Rabbim rahmet eylesin inşallah.
Allah rahmet eylesin. [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]
Allah razı olsun sağolun
Anneannemi kaybettik:crying:
Başın sağ olsun dostum Allah rahmet eylesin.
Metanetli olmak lazım, iyi insanmış ki bu ayda vefat etmiş, dua edelim inşallah.
Tekrardan başınız sağ olsun dostum.
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun..
Giveaway ın bugünkü bedava yazılımı
Driver Magician 3.68
Bilen bilir zaten program kalitelidir.. İhtiyacı olanlar indirsin indirmek istemeyenlerede tavsiye ederim..
Giveaway of the day
Aslında Lite versiyonu bile yetiyor ama alalım bir lisans.Başınız sağolsun.
Mekânı cennet olsun @Mai Nai. Allah sabır versin.
Bu mübarek günde cehennemin kapıları kapalı, Allah mekanını her daim Cennet eylesin, başın sağolsun kardeşim.
@Mai Nai Allah Rahmet Eylesin mekanı cannet olsun.
Naim arkadaşım Allah Rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Allahü teala herkese böyle aylarda ruhunu teslim etmeyi nasip etsin... Başın sağ olsun..Anneannemi kaybettik:crying: