Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ben kaybedince anlamadım kardeşim, imkansız olduğunu bile bile sevdim, aşık oldum, imkansız olduğunu bile bile sevmeye devam ettim, ama imkansızlık önüne geçti.

Şimdi sadece dualarda güzel dilekler dileyebiliyorum, iyi ki sevmişim diyorum ama :)

Bundan sonra onun kadar sevemem belki ama..

O zaman geçmiş olsun diyelim. Yeni ve seninle yaşlanacak bir aşk için de Allah er yada geç yardım eder hiç meraka düşme sen, sen yeter ki iste.

İnsan bir kez aşık olmayabilir belki ama ilk aşkı kadar haz vereni bir daha tadamaz, işte bu kötü.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
O zaman geçmiş olsun diyelim. Yeni ve seninle yaşlanacak bir aşk için de Allah er yada geç yardım eder hiç meraka düşme sen, sen yeter ki iste.

İnsan bir kez aşık olmayabilir belki ama ilk aşkı kadar haz vereni bir daha tadamaz, işte bu kötü.

İnşallah kardeşim, evet aşka küsmemek gerekiyor dualarımız ve hakkımızda hayırlısı olanlarla devam ediyoruz yaşamaya.

Gerçekten tekrar aşık olabilmek için son aşkın üzerinden birkaç sene geçmesi ve arada başka kimselerin olmaması gerekiyor genelde :) Yoksa yalandan aşık oluyorsun :)

Yalandan oluyor işte, gerçeğini bekliyorum artık, troller hep beni mi buluyor arkadaş :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
İnşallah kardeşim, evet aşka küsmemek gerekiyor dualarımız ve hakkımızda hayırlısı olanlarla devam ediyoruz yaşamaya.

Yalandan oluyor işte, gerçeğini bekliyorum artık, troller hep beni mi buluyor arkadaş :)
İnşallah bir gün oda olacak senin kaderine yazılan aynı yastığa baş koyacağın insanla tanışmak yeniden aşık olmak Rabbim gönlüne göre versin :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
İşte diyorum ya :) Birkaç sene araya kimseyi sokma :) Sonra bir gün aniden karşına çıkıverir :)

Şuan kendimi eğitim ve kariyerime vermek istiyorum zaten, kültürü benimle eş başka birisini daha bulamadım o yüzdendir belki de, çünkü bahsi geçen kişi benden yaş olarak büyük ve olgundu ondandır belki de, bi hayranlık olabilir diye de tahmin ediyorum unutamama sebebini, psikolog bi arkadaşım da çıkmadı ki istişare yapalım :)

İnşallah bir gün oda olacak senin kaderine yazılan aynı yastığa baş koyacağın insanla tanışmak yeniden aşık olmak Rabbim gönlüne göre versin :)

Amin kardeşim, cümlemizi inşallah :)

Reaksiyon puanı
189
Şuan kendimi eğitim ve kariyerime vermek istiyorum zaten, kültürü benimle eş başka birisini daha bulamadım o yüzdendir belki de, çünkü bahsi geçen kişi benden yaş olarak büyük ve olgundu ondandır belki de, bi hayranlık olabilir diye de tahmin ediyorum unutamama sebebini, psikolog bi arkadaşım da çıkmadı ki istişare yapalım :)

Kültür farkı gerçekten çok büyük bir etken. Çünkü bir kere insanların anlaşması için bir çok ortak konuda birleşiyor olmalılar ve kültürel yapı bunların en önemlisi. Açıkçası her insan kendi gibi bir bakış açısına sahip birilerini arar hayatta ama bulamayınca genelde sonu hüsran olur ve de bir bakıma bu son aslında kaçınılmazdır. O yüzden takmayacaksın kafaya, nasıl olsa bir gün doğru insan çıkacak karşına :) Bunu o zaman kendin de anlayacaksın zaten :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kültür farkı gerçekten çok büyük bir etken. Çünkü bir kere insanların anlaşması için bir çok ortak konuda birleşiyor olmalılar ve kültürel yapı bunların en önemlisi. Açıkçası her insan kendi gibi bir bakış açısına sahip birilerini arar hayatta ama bulamayınca genelde sonu hüsran olur ve de bir bakıma bu son aslında kaçınılmazdır. O yüzden takmayacaksın kafaya, nasıl olsa bir gün doğru insan çıkacak karşına :) Bunu o zaman kendin de anlayacaksın zaten :)

İnşallah demek ve dua etmekten başka bir çaremiz yok :) Bekliyoruz bakalım o günü :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
40 yılın başı batak oynayalım dedik, tüm kahveler ağzına kadar dolu:P

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sevgili hanım irem :) shiftdelete.net kulübü oldu mu
@Rom nickin ve foton aradığın cevaptır :) @rede dediğin abartı olur :) bide saçmalamış oluruz :wink:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kardeş git yat vakit hayli çok geç oldu.
Ayrıca Rede ne a...?

KLüp falan açacaksanı açta,Ramazanı karıştırma.

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sahur da konu üzerinden sohpet ederdik neyse
bence senin kendine zaman ayırman gerekli redo arada dışarı çık tavsiyem 10000 mesajı olan ben değilim

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dili geliştirmek lazım.
Ben baya geliştirmiştim ama şimdi Ramazan münasebetiyle geriye kaçtı biraz..:D

url

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İşte İstanbul trafiğini bu saatte herkes mışıl mışıl uyurken seviyorum! Havaalanından Beyoğluna 15 dakikada gelmek cidden özlemiş olduğum bişeydi!

andromedya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dışarıya gerektiği zamanlar çıkıyorum merak etme,
Şuan sıkıntısı olan sensin.

"Oruç tutanlar kulübü" nedir arkadaş ? Saçma sapan işler.

Çok muhabbet edesin geldiyse buraya takıl o zaman : http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/218776-ramazan-gunlugu.html
böyle bi konu açmak istiyodum aslında
onu öylesine dedim
arada hinede dışarı çıkmanı tavsiye ederim biraz daha fazla yani :D

:turned: :huh:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Belim ağrıyor, acaba çok oturmaktan mıdır nedir anlamadım gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...