Sword.q
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 25
daha zeki olmanın tek yolu daha zeki bir rakiple oynamaktır. satrancın temelleri 1883
daha zeki olmanın tek yolu daha zeki bir rakiple oynamaktır. satrancın temelleri 1883
Okulda santranç kolundaydım : )
Santranç değil dostum satranç![]()
"SDN Hatim Grubu"nu "Hatun" diye okudum ://
@Alnair Alsad vee @by efsane
sonra ne oldu?neden kızgınmış dem? niye muhabbeti kestiniz msn de mi devam ediyosunuz bakayım hee
biri beni aydınlatsın.
ben dedim sana mail at diye efsane![]()
çoktandır şöyle iyi bir rakip yok olsaydı oynasaydım be duygularım depreşti bak
neyse [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] seni çerez olarak arada yenerim artık![]()
Arada yenme ceyran yapar ara
Üşütme diye dedim![]()
İmamın fikri ile zikri arasındaki bağlantı.
@Alnair Alsad, @elmalisoda ölmemiş dem. Buldum bugün, msn'e girmeye ikna ettik. Geçen seneki ekibi topluyoruz yarın veya bu akşam. Ona göre bakın..
Çok özlemiştim ya abimi.
Trip atmışım ona, küsüp engellemiş beni. Mail kolay yoldu, ben zoru severim.
Diablo 3 oynuyomuş, bana sen de alırsan gelirim msn'e dedi. Ben de söz verdim alcam artık.
Sonunda girdi msn'e.![]()
Sizler denedim değil
Sizleri denedim![]()
adamın eyvallahı yokhiç affetmiyo valla.
belki de o hep msn deydi ama seni engellediği için göremiyordunbu gerçeği kabul et efsane
![]()
Sevgilime Doğum Günü Hediyesi Olarak Ne Almalıyım Arkadaşlar ?![]()
Hiç bir şey. "Doğduğun gün önemli değil, benim olduğun gün önemli." dersin, belki yer![]()
Bu kısmı sevdim![]()
......... günlük kullandığın adama değil ruhunun derinlerindeki seni edebi zorlamalarımda ortaya çıkan o kendimi bulduğum kalemi limitsiz adama zaafımın tutkumun olduğunu bilmelisin Vee sözün bittiği yerde ruhumdaki ateşi cisminin karşılayamayacağını bildiğini düşünüyorum çünkü sen de aynı ateşi taşıyorsundedim bugün birine ve verdiğim değerin üstünü
istemeden son başrolünü oynadığım film bitti.
Artık mazoşist değil polyannayım @beneficence
Bir zamanlar coşkuyla sevdiğin insanların; yokluklarını farketmemiş olman,zamanla varlıklarının hiç bir önemi olmadıklarını da gösterecektir......... günlük kullandığın adama değil ruhunun derinlerindeki seni edebi zorlamalarımda ortaya çıkan o kendimi bulduğum kalemi limitsiz adama zaafımın tutkumun olduğunu bilmelisin Vee sözün bittiği yerde ruhumdaki ateşi cisminin karşılayamayacağını bildiğini düşünüyorum çünkü sen de aynı ateşi taşıyorsundedim bugün birine ve verdiğim değerin üstünü
istemeden son başrolünü oynadığım film bitti.
Artık mazoşist değil polyannayım @beneficence