Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
ya bu cumartesi günleri çalışmayı hiç sevmiyorum hiç
Aynen Kardeşim.
ya bu cumartesi günleri çalışmayı hiç sevmiyorum hiç
Aynen Kardeşim.
Yok be abim sende ne yaptın bası biraz azalt tizi artır senin sistem bozuk diyorumAl arkadaş inanmıyorsan dinle...Halep ordaysa arşın burda..
herkes dısarda deniz kum sahil kızlar biz iş iş iş![]()
Diğer arkadaşları bilmem de ben espirileri buraya taşımıyorumTaklitler aslını yaşatırdı demi
O değil de duygulandım aslında,
Ne güzel hatırlıyorsunuz beni unutmuyorsunuz : (
Biriyle karşılaştığımda kulaklığımı çıkarmıyorsam onu az, tekini çıkarıyorsam orta, ikisini çıkarıp sohbet ediyorsam onu çok seviyorumdur.![]()
Sen nerde gördünGeçen gün bu yüzden ikisini çıkardın demek ki![]()
İvi'yi gezdiriyordum![]()
Beni davetsiz misafir aradı kim bu numara nerden ariyor bilen varmı +359893998123
Kız istemeyemi gidiyoruzBuyrun tatlı söyliyelim tatlı konuşalım kanka
![]()
birader bosuna demiyolar bilgi guztur paradir diye. cinliler gibi sende yaz ciz aynisini yap. ama dusunmek de bas agrisi tabiPara para para, şu tasarıma bak be![]()
Şu dilini kesecem artık ifadeleri koyamaz olacaksınekmegin tuzu gramaji azaltildi tamam guzel herkes zayif guzel manken gibi olucak da .abi bu ramazan pisesinin gramaji niye ayni tuzu niye orda.
duba gibi olucak millet yaayiptir gunahtir
![]()
onunda gramajini 25 gram yapsinlar millet soyle manken gibi olsun ya![]()
yok aslinda dil cikartma aliskanligim da yok amaŞu dilini kesecem artık ifadeleri koyamaz olacaksın![]()
ekmegin tuzu gramaji azaltildi tamam guzel herkes zayif guzel manken gibi olucak da .abi bu ramazan pisesinin gramaji niye ayni tuzu niye orda.
duba gibi olucak millet yaayiptir gunahtir
![]()
onunda gramajini 25 gram yapsinlar millet soyle manken gibi olsun ya
birader bosuna demiyolar bilgi guztur paradir diye. cinliler gibi sende yaz ciz aynisini yap. ama dusunmek de bas agrisi tabizor is
![]()