Bir de ona sormak lazım gelir mi diye, gelirim der ama bakarsın daha sonr fikri değişirKafaya koydum kaçıracam![]()
Gelir ustaBir de ona sormak lazım gelir mi diye, gelirim der ama bakarsın daha sonr fikri değişir![]()
Benimki de gelirim demişti de ama vazgeçti, belki birkaç seneye gelirim derGelir usta![]()
Benimki de gelirim demişti de ama vazgeçti, belki birkaç seneye gelirim der![]()
Bizde kaçıran var birkaç tane ama aile arası kötü durum olmadı diye biliyorum ve ben kaçırma ihtiyscı duyacağını düşünmüyorumderse ne mutlu sana sonradan ailevi ilişkileri düzeltmek zor oluyo ya
(Sanki 5-10 kere kız kaçırdım )
![]()
Bende kurmuştum leopard sonra lion çıkınca sildim -v busratio falan filan baya bı uğraşmıştım Sonrada lion kabul etmedi bende sildim update yapamayinca bı seye yaramio ama wmvareden hp pavilion laptopuma kurdum ve FaceTime bile çalışıyor hersey eksiksiz çalışıyorEvdeki PC'ye OS X Lion kurdum cillop oldu![]()
Psi psi koloğum bakalım yarın ne diyeceksin bana, bir ay oldu bitti. İlacı da bitirdik sinirli hayat yine başladı off.
Psi psi koloğum bakalım yarın ne diyeceksin bana, bir ay oldu bitti. İlacı da bitirdik sinirli hayat yine başladı off.
Bende kurmuştum leopard sonra lion çıkınca sildim -v busratio falan filan baya bı uğraşmıştım Sonrada lion kabul etmedi bende sildim update yapamayinca bı seye yaramio ama wmvareden hp pavilion laptopuma kurdum ve FaceTime bile çalışıyor hersey eksiksiz çalışıyor
güzel şarkı epeydir dinlemmiştimhttp://www.youtube.com/watch?v=2mvv29KDYEQ
Alın biraz hayatınız kaysın.
Şarkı güzel bende tam Ebru gündeşin 'demir attım yalnızlığa' şarkısını dinliyordum üzerine iyi gittihttp://www.youtube.com/watch?v=2mvv29KDYEQ
Alın biraz hayatınız kaysın.
Buluşcak mısınız yoksa? hemde bensiz.. .Ramazandan sonra gidiyorum ben![]()
Bi psikoloğa gitsem bu üzüntüler yüzünden felan ne der ? ama devlet hastahanesindeki bi psikoloğa ?
Keşke yerinde olabilsem ama sen benim yerimde olmasan felan yani iyice paranoya oldum :S bende gidicem psikoloğa sen neden gittin özelden konusabilirmiyiz ?
başka şekilde açıklamak gerekirse korsana teşvikAtın nezarete
![]()