Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Eyvallah sağolasın.
Bir daha yazın ameliyat olmak mı asla ..
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Birde iyi yönden düşün herkes sana daha dikkatli daha sevecen yaklaşıyordur aman dikkat et naim ağrın varmı naimEyvallah sağolasın.
Bir daha yazın ameliyat olmak mı asla ..
Ameliyatın üstünden bir hafta geçmeden hemen iyileşmeyi beklemek tamda bana göre. Öff uleyn!!!!!!!!
Kim kardashian sorar,
-Bil bakalım ben kimim
-Kimsin
-Aaa bak yine bildi![]()
Yapma bunu![]()
Birde iyi yönden düşün herkes sana daha dikkatli daha sevecen yaklaşıyordur aman dikkat et naim ağrın varmı naim![]()
Eyvallah sağolasın.SABIR zor tabi... geçmiş olsun...
Aynı olayı bende geçen sene yaşadım burun kıkırdaklarım eğriydi yaklaşık 4 saat sürdü 1 ay boyunca ağzından kan geleceğine hiç şüphen olmasın daha çok çekeceksin emin olabilirsinKüçükkendi onlar, öküz kadar olunca sökmüyor bu numaralar
Sadece nefes alamıyorum, burun ameliyatı geçirdimde, estetik yaptırdım dermişim
Kıkırdıklar vardı fazla onları aldırdım rahat nefes alabilmek için, birde lazerle etleri parçaladılar.
off kafa kalmadı bende, günün esprisine yazacağıma buraya yazmışım, neyse kalsın![]()
Aynı olayı bende geçen sene yaşadım burun kıkırdaklarım eğriydi yaklaşık 4 saat sürdü 1 ay boyunca ağzından kan geleceğine hiç şüphen olmasın daha çok çekeceksin emin olabilirsin![]()
4 saat mi, burun kemiğini kırsalar o kadar sürmez yahu. Benim ki yarım saat sürdü.
Ayrıca kan akmıyor artık yaralar kabuk bağlama aşamasında![]()
Nazal septum devilasyonları uzun sürüyor hem üstüne birde benim burun kırıktı sen lazerle olmuşun kısa sürmesi doğal4 saat mi, burun kemiğini kırsalar o kadar sürmez yahu. Benim ki yarım saat sürdü.
Ayrıca kan akmıyor artık yaralar kabuk bağlama aşamasında![]()
Benim ivi'yi örnek alsın hiç bir erkekle fotosunu göremezsiniz benden başka
Geçmiş olsun, septum deviasyonunu iyi bilirim, 2 defa ameliyat oldum hala nefes alamıyorum![]()
Olsun be topalsolucan : (
Ne demişler.
"Sap kırıldada sever"![]()
Yani severiz halen
Yok iyi değil bu![]()