arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Ffffound
Ayda yılda bir kere gelir bu şans insana oldumu şimdi bu yaptığın![]()
![]()
Oralara felanmı gelsek acaba burda evleneceğimiz yokBurası Bulgaristan hacıTürkiye'ye benzemez
Burada ne zaman istersem denk getiririm, O konuda rahatım ama bu aralar inzivaya çekildim biraz tatil yapıp kafamı dinlemem lazım
![]()
Oralara felanmı gelsek acaba burda evleneceğimiz yok![]()
Hocam şaka felan bir yana az önce şu yazıyı gördüm şimdiki konumuzla alakası yok ama baya hoşuma gittiBurada her gece ayrı biriyle evlenirsin artık![]()
Hocam şaka felan bir yana az önce şu yazıyı gördüm şimdiki konumuzla alakası yok ama baya hoşuma gitti
EVLİLİK KADERDİR..!
Kiminle evlenileceğin ezelde muayyen olup, hiçbir surette değişmeyeceğini hatta,
Ashab-ı Kiramdan bir zatın Peygamberimize (s.a.v.):
Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun. demesi uzerine:
Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve... Hamele-i Arş, (A.S.) dua etse,
aralarında Ben de bulunsam,
gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin.
Ne iş senidemi kaybediyoruz yoksaHafif kızıl kızıl yanlardan falan güzel olmuşsun.![]()
Kaybetmek derken?Ne iş senidemi kaybediyoruz yoksa![]()
Aramızda eli yüzü düzgün bu işlerden uzak bir sen vardınKaybetmek derken?![]()
İlgisiz gözükenden korkacaksın demişler büyüklerimizAramızda eli yüzü düzgün bu işlerden uzak bir sen vardın![]()
![]()
Saman altından su yürütenler yokmu...İlgisiz gözükenden korkacaksın demişler büyüklerimiz![]()
Hani askerde çalınan şeyDon mu? Don ne ya? hani şu içmize giyilen mi?![]()
Hani askerde çalınan şey![]()
Bunun önünde resminde vardır şimdi görelim o fotoyu bi zahmetDale don dale de ki Don sandım ben de bak
Beyler dinazor buldum dün
Emeğe saygı
![]()
Bunun önünde resminde vardır şimdi görelim o fotoyu bi zahmet![]()
Yalnızlığın gözü çıksın resmimizi çekecek biri bile yokÇok Secret resimler göstermem
Tektim ya her zaman ki gibi.
Beni çekecek kimse yoktu : (
Çok Secret resimler göstermem
Tektim ya her zaman ki gibi.
Beni çekecek kimse yoktu : (
Bugün başladı sanırım 4 temmuza kadar'da sürecek yanlış hatırlamıyorsamKPSS başvuruları başladı değil mi ?
Eğer yalnızsanız Allah sizi birilerinden koruyor demektir [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]![]()
utorrent web-ui kurulumu nasıl yapılıyor usta biliyormusun? birkaç yere baktım kurulumu yapıyorum ama açılmıyor.KPSS başvuruları başladı değil mi ?