Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Birazdan liseden bi arkadaş evleniyor düğüne gitmem gerek. Aslında çocukla pek hukukumuz yok yani onun benim düğünüme gelmeyeceği kesin gibi boşa para takcaz.. .

Ne güzelde demişim, kendimi ikna ettim, gelde git şimdi :D

Bilemezsin... Düğününe kesin gelir gözüyle baktığın gel(e)mez de, hiç ummadıkların gelir... Sen davete icabet et. :wink:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
az önce klimanın olduğu bölgeden ayrılan arkadaşı alkışlarla atmosfere yolladık :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hdd yandı.

Gitti 20 senenin arşivi.

Gitti o kadar resim, video.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] geçmiş olsun. En çok korktuğum şeylerden biri gelmiş başına. Bu sebepten çok önemli verilerimin mutlaka birde dvd yedeği vardır. Bluray teknolojisine bir geçebilsem :) dvd fazlalığından kurtulacağım. 50 gb daya bluray e ohh miss :)

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
6GUA2.jpg

Hocam görüyorsun değilmi elin zürefası bile kıymetli :D:D:D

Keyfe bak kardeşim ya hayvan gibi dalmış suya :D:D
Hocam paylaşma şöyle resimler günde 3 duş almaya başladım senin yüzünden :D:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Geçmiş Olsun Hocam..

@deatmania geçmiş olsun. En çok korktuğum şeylerden biri gelmiş başına. Bu sebepten çok önemli verilerimin mutlaka birde dvd yedeği vardır. Bluray teknolojisine bir geçebilsem :) dvd fazlalığından kurtulacağım. 50 gb daya bluray e ohh miss :)

Geçmiş olsun cidden zor bir durum insan sinirlerine hakim olamıyor bu durumlarda

[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] Bende korkardım hep ve güvenirdim hdd ye.Ama işte, güvendiğim dağlara kar yağdı.

En çokta resimlere üzülüyorum.Gitti o kadar resim.Yapacak bir şey yok tabi.Başa gelen çekilir, vardır bir hayır.

Eyvallah hocam :) [MENTION=143519]Charlie Scene[/MENTION]

Sorma be hocam, yerimde zor duruyorum.Çok fena koydu. [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] hocam titanların öfkesini izledinmi nasıl film yorumlara baktım doğru dürüst bir şey yazan yok.

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elimi sıkmasın alçaklaaar,artıklaaar,kaypaklaaar
sözümü bölmesin çakallaaar,çatlaklaaar,çiyanlaaar

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@WebNick hocam titanların öfkesini izledinmi nasıl film yorumlara baktım doğru dürüst bir şey yazan yok.

İzlemedim ama yorumlara şöyle bir göz attım bu film clash of titans (Titanların Savaşı) filminin devamı imiş.
ilk filmi izlemiştim öyle abartılacak bişey değildi. Bu film için ise seyredenler ilkinden kötü diyorlar. Bu cümle üzerinden yola çıkarak, ilkinide seyrettiğim için ben filmi seyretmedim. Tavsiyede etmiyorum. Zaten puanıda düşük.

Fakat zevkler ve renkler tartışılmaz 100 kişi beğenmez ama sen seyreder beğenirsin. Orasıda ayrı :)

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@WebNick hocam titanların öfkesini izledinmi nasıl film yorumlara baktım doğru dürüst bir şey yazan yok.

Kusura bakmayın soru bana sorulmamış müdahale ediyorum ancak ben filmi izledim grafikler vs. güzel 3d ilede tamamlanıyor ancak mantığa uymayan sahneler bir kaç tane var bunlar insanı rahatsız edebiliyor.Örneğin Yunan mitolojisinde yarı insan yarı tanrı olan bir kimse ateşten oluşmuş kainatın tanrısı diyebileceğimiz bir kişiyi Pegasus üzerinde iki manevra yaparak alt edebiliyor şahsen biz bu sahneye arkadaşlarımızla baya güldük :) :)

Reaksiyon puanı
31
Kusura bakmayın soru bana sorulmamış müdahale ediyorum ancak ben filmi izledim grafikler vs. güzel 3d ilede tamamlanıyor ancak mantığa uymayan sahneler bir kaç tane var bunlar insanı rahatsız edebiliyor.Örneğin Yunan mitolojisinde yarı insan yarı tanrı olan bir kimse ateşten oluşmuş kainatın tanrısı diyebileceğimiz bir kişiyi Pegasus üzerinde iki manevra yaparak alt edebiliyor şahsen biz bu sahneye arkadaşlarımızla baya güldük :) :)
Estafurullah ne kusuru aksine fikrinizi belirtmenize sevindim :)
Bir kaç part izleyim bakalım nasılmış :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

dont stop the music :P

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şu gondola biniyorsunuz da yaklaşık 2 kmden sesinizi nasıl duyuruyorsunuz la öyle?..

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
MEBBİS *********************** Çok yıldızlı pekiyi veriyorum sana! Ah canım(!) beniiiim. :flowers:

:cursing::angry::sneaky2::mad::hammer::thumbdown:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Uykunun kucağına koşar da giderim vay vay
Bilgisayarı kapar da giderim yar yar
Sabah annem kalk deyince
Demem lâzım hay hay!

Sweet dreams you all! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...