arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Crackleme işlemide yapılıyorsa yüz koli sipariş vereceğim.Hemen güncellenir, anında teslim edilir.
Alnair Alsad A.Ş.
Overlokçu gibi oldu biraz ama...

Crackleme işlemide yapılıyorsa yüz koli sipariş vereceğim.Hemen güncellenir, anında teslim edilir.
Alnair Alsad A.Ş.
Overlokçu gibi oldu biraz ama...
Crackleme işlemide yapılıyorsa yüz koli sipariş vereceğim.![]()
Yeni Versiyonlarını da Bekleriz![]()
![]()
Crackleme işlemi de yapılıyorsa yüz koli sipariş vereceğim.![]()
Okula gideyim ben yine... İnsanın evi ile okulu arasında 2 dk'lık yürüme yol olması da bazen kötü oluyor.![]()
O hiç çekilmiyor ya ders programını bozuk yapanların şuçuOkula gideyim ben yine... İnsanın evi ile okulu arasında 2 dk'lık yürüme yol olması da bazen kötü oluyor.![]()
Kolay Gelsin...
O hiç çekilmiyor ya ders programını bozuk yapanların suçu![]()
Sağolasın, her meslek grubundaki tüm çalışanlara diye de genelleyelim.
Yok, artık ders programlık birşey yok. Yazılı kağıtlarını teslim etmem gerekiyor. Onları götüreceğim.![]()
Aynen öyle.![]()
Sorun sende değil, sen hariç herkeste,
Sorun sende çünkü bir farkın yok herkesten.. .
Sorun sende değil yani sorun heryerde,
Sorunum seninle değil, sen hariç herkesle.![]()
Kısa devre yaparsın sen.![]()
Sorun sende değil, sen hariç herkeste,
Süpersin...
Bu yapmamış halimi![]()
Aslında düşündüğümde sorunum herkesle. Sorunu bir kişiye indirgediğim zaman aslında sorunum onla değil o hariç herkesle. Peki sorunumu onun hariç olupta diğerleri olması neden? Onu bu kadar özel kılan nedir? Belki farklı , garip , güzel veya özel olmasıdır.Bu kadar basit olmamalı. Onu özel kılan garip kılan güzel kılanda benim. O zaman sorunum doğrudan onunla olmalı. Neden? Çünkü onunda bir farkı yok herkesten. Onu sorunsuz kılan benim.Sorun sende değil, sen hariç herkeste,
Bu dertlerin sebebi hep [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] bir kulaklık dedi hala alacak taş olsa çatlardı yani@Charlie Scene, @Alnair Alsad, @beyazayeb
Beni ti'ye almaya programlanmayın, devrelerinizi yakarım.
@-Beneficence- bendensin gel bakayım yamacıma dertleşelim
@Charlie Scene, @Alnair Alsad, @beyazayeb
Beni ti'ye almaya programlanmayın, devrelerinizi yakarım.
@-Beneficence- bendensin gel bakayım yamacıma dertleşelim
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] geldi benim aklıma benziyor mu neBakın ne buldum.
![]()
Evde kolonya bitmek üzere, sivrisineğin ısırdığı yere tekila mı bassam ne yapsam![]()
Çamaşır suyu... Bire bir.![]()
Evde çamaşır suyundan kat kat fazla ve çeşit çeşit içki varKarar veremedim o yüzden
![]()