Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
189
Her derde bir çare buluyorum da bir tek kendi dertlerime bulamıyorum, ne olacak benim bu halim...

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Bu çinlilerdeki nasıl bi g.. korkusudur arkadaş... "Gelecem" dedim çin seddini üç kat büyütmüşler.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bu zamanın kızları kadar kalitesiz kişiliksiz yalancı ve egoist kızlar hiç bir zaman olmadı herhalde. Nasıl bi devirde yaşıoz arkadaş anlamadım gitti. Dürüst bi insan hiçmi çıkmaz bi adamın karşısına .. Yemin ederim artık tiksiniyorum şu melek görünümlü ama özünde şeytana bile çelme çakabilen kızlardan..:cursing: Uzun bi süre yalnız takılmak en doğrusu sanırım :wink:

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu zamanın kızları kadar kalitesiz kişiliksiz yalancı ve egoist kızlar hiç bir zaman olmadı herhalde. Nasıl bi devirde yaşıoz arkadaş anlamadım gitti. Dürüst bi insan hiçmi çıkmaz bi adamın karşısına .. Yemin ederim artık tiksiniyorum şu melek görünümlü ama özünde şeytana bile çelme çakabilen kızlardan..:cursing: Uzun bi süre yalnız takılmak en doğrusu sanırım :wink:

Kesinlikle..

Reaksiyon puanı
189

Ağzın bal yesin :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İzmit'te son haftam. Sonra Gebze,Bursz ve son durak İzmir :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bazen ne yaparsan yap olmuyor ! ağzınla kuş tutsan da olmuyor !

ArenA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diyorlar ki "insanı affetmek en güzelidir". Bende affediyorum.
Peki ben hatalı olunca niye kimse beni affetmiyor?? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...