• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. :D
Sen Can you run it'den bak. :)

Orası sadece seçtiğin oyun için yapıyor. Ben onu istemiyorum.

Öyle bir site olmalıki bünyesinde oyunların tanıtımları olsun bu oyunlara puanlama yapsın. Ben bu oyunları sıralarken sadece türüne yada yılına göre değil aynı zamanda sistem ihtiyacına görede sıralayabileyim. 2gb ram dedimmi çıksın yada 512 ekran kartı dedim mi max sistem ihtiyacı 512 mb olan oyunlar çıksın.

Yokmudur bunu düşünen babayiğit site acaba :D

Orası sadece seçtiğin oyun için yapıyor. Ben onu istemiyorum.

Öyle bir site olmalıki bünyesinde oyunların tanıtımları olsun bu oyunlara puanlama yapsın. Ben bu oyunları sıralarken sadece türüne yada yılına göre değil aynı zamanda sistem ihtiyacına görede sıralayabileyim. 2gb ram dedimmi çıksın yada 512 ekran kartı dedim mi max sistem ihtiyacı 512 mb olan oyunlar çıksın.

Yokmudur bunu düşünen babayiğit site acaba :D

Şöyle bir şey buldum. :D

373277_243279572402350_1119721384_n.jpg

Madonna mı :D

O kadının bana para vermesi lazım konserini izlemem için. Ben para verip hayatta izlemem o konseri. :)

Madonna !.. Go home yankee :D
Öyle deme ya kadın yılların sanatçısı, çok iyi performansları o yaşta o dansları bizim Ajda Pekkan çeyreğini yapıyor anca . :D

Heeyy What the hell ?! :P :D

Profesör olma mesajımı buraya yazayım tabi olabilirsem :D

Sevgilimede bir mesaj vereyim kızmasın sonra : P.S.S

bir daha senden çekirdek alırsam iki olsun lan kuruyemişçi. 3 çekirdekten 1'i acı çıkıyor. suratım şekilden şekile girdi:hammer:

Türkçe Olimpiyatlarından geliyorum Ankara Arena'da çok güzel bi gece yaşattılar.
Arkadaş bilmem nereli çocuklar senden benden güzel Türkçe konuşuyor.
Cemaat ya da tarikat deyin ama sonuçta her ne şekilde olursa olsun bütün dünyadan gelen çocukların türkçe birşeyler söylediğini görmek güzel.

sen kalk laiklikten bahset , üstüne mahalle baskısı var de ama başörtülü diye ödülü okul birincisine verilme. hı hı oldu. Bu ziyniyetin en kısa zaman da soyu tükenirde inşallah müslüman ülke de gavur eziyeti biter . gece gece sinir oldum gene haberleri takip etmesem mi ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...