• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davy Jones Theme'sına yapılmış olan tüm remixleri toplayıp sabahlara kadar dinlemek istiyorum. bu beste kesinlikle bu boyuta ait değil.:thumbup1:

[video=youtube;UiDBtUFxsMI]http://www.youtube.com/watch?v=UiDBtUFxsMI&feature=related[/video]

Hocam prof olmuşuz :D [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Yeni gördüm yazdığın olayı, geçmiş olsun :) Kadınlar susmaz aga! Yer zaman fark etmez :D Haklı olsan bile haksız duruma düşersin. [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]

[MENTION=78886]Amanda[/MENTION] yüzünden spor yap bol bol gül yani :D

[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION], benimki daha gelmedi. :D

İlk ubuntu deneyimim :) Yıldır alışmışım Windows'a biraz tuaf geldi açıkçası.

Bende bir ton vardı. KPSS çalıştığım dönemden kalma. Bilsek yollardık. :D

Sürekli kağıt almak zor oluyor. En azından kalem kağıtlar kadar çabuk bitmez diye düşündüm. Hepsiburada'yı protesto ediyorum, kalemim gelene kadar yeni kitaba başlamayacağım.:D

(Bu arada, halen geç sayılmaz. :P )

Sürekli kağıt almak zor oluyor. En azından kalem kağıtlar kadar çabuk bitmez diye düşündüm. Hepsiburada'yı protesto ediyorum, kalemim gelene kadar yeni kitaba başlamayacağım.:D

(Bu arada, halen geç sayılmaz. :P )

gsstore.org'u da ben protesto etmek istiyorum; ama gelenleri görünce insanın protestosu kaçıyor. :D

Windows'dayken Ubuntu'nun kurulu olduğu diski göremezsin ama Ubuntu'dayken Windows'un olduğu diski görebilirsin.Sen Windows'da mısın ?

Ubuntutayım şuan.

Şimdi şöyle, bende 3 tane bölüm vardı.Ben birine ubuntu kurdum.Windowsun kurulu olduğu diski görebiliyorum şuan.Ama diğeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...