Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yahu bir de telefonun ne işi var yemek tepsisinde be kadın. Sok cebine ya da çantana dimi:) Yemek yerken bari uzak dursunlar şu telefonlardan.

sadece tepsinin üzerine koysa sorun yok. sigaranın üzerine koymuş. çorba kasesi seviyesine geldiği için içine düştü. hatta sigaranın üzerinde cüzdanı vardı, en üstte telefon :P

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
öğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.

hanfendi dedim özür diledimya, ben size çarpmadım, çarpıştık, ne yapabilirim diyip, sesini biraz kısmaya çalıştım. ama yemeğim boyunca yanındakilerle fısldaşıp durdu. terbiyesiz de yok bilmem ne de. tabi ben hepsini işitiyorum. en son bana bakıp inşallah senin telefonun da bugünü sağ çıkarmaz gibi bir şey dedi. ben de ben size artık hiç bir şey söyleyemiyorum dedim. bitirip yemeğimi kaçtım.

en son ne zaman bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.

Kadın'a Şiddete Hayır Ama Bunlarda Dayağı Hak Ediyor Ama. :P

Olur mu? o zaman telefonu kim görecek? havasını kime atacak de mi? :)

Hava Atacak Tabi iPhone 3 İle :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
sadece tepsinin üzerine koysa sorun yok. sigaranın üzerine koymuş. çorba kasesi seviyesine geldiği için içine düştü. hatta sigaranın üzerinde cüzdanı vardı, en üstte telefon :P

Dizmeseymiş öyle Bremen Mızıkacıları gibi... Amaaan, fazla bile cümle kurduk bu bayan için. :P

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] 'ın maceraları nedense bayaa bi konuşuluyor ? :D Bunun sebebini öğrenebilir miyiz ? :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kadını bir asmadığın kaldı :P :D

Uyuz oluyorum böyle kadınlığını kullanarak kendini haklı çıkaran çirkeflere ne yapayım.

Biliyorlar tabi kadın oldukları için ses çıkarılmayacağını, bu sebepten türlü terbiyesizliği yapabiliyorlar. Madem kadın erkek eşit :) o zaman gözünün yaşına bakmam aga. Haksızlık yapana veriririm ağzının payını :D

@topalsolucan 'ın maceraları nedense bayaa bi konuşuluyor ? :D Bunun sebebini öğrenebilir miyiz ? :)

adam ilginç konular buluyor. Sende anlat ilginç maceralarını değerlendirelim :)

Reaksiyon puanı
31
Uyuz oluyorum böyle kadınlığını kullanarak kendini haklı çıkaran çirkeflere ne yapayım.

Biliyorlar tabi kadın oldukları için ses çıkarılmayacağını, bu sebepten türlü terbiyesizliği yapabiliyorlar. Madem kadın erkek eşit :) o zaman gözünün yaşına bakmam aga. Haksızlık yapana veriririm ağzının payını :D

adam ilginç konular buluyor. Sende anlat ilginç maceralarını değerlendirelim :)
Bu kadınları hep böyle biz şımarttık şimdide baş edemiyoruz :D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kadın restoranın müdürünü çağırmadı mı?
-"Yuuh! Çorbamdan telefon çıktı" diye :D

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yanıyoruz Sıcak
Devil_cartoon_charactor.gif

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Rahatlatma takımı burada her zaman iş başında :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] ; inşallah kadının duası tutmamıştır. :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Final sınavının başlayıp 15 dakika sonra iptal edilmesi ve buna sebep olanların öğretim görevlisi olması ve sebep olarak sınav saatlerinin çakışması nerede görülmüş bir olay. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...