• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kDwHf.jpg

Olsada yesek:devil2:

SG TCP Optimizer diye program var deneyin belki işe yarar.

11uizqs.jpg

Kablolu var Zoom marka ama onunla uğraşamam. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Operatörler desem onların da güzel bir teklifi yok, 4g yi mi beklesek en azından 100mbiti görürüz ama ne zaman.. Bir tane adam gibi iss yok bizde kardeşim..

Şu annelerimizin kızlık soyadı olmasaydı halimiz nasıl olurdu bilmiyorum dünyanın en ileri güvenlik sistemi:lol:

SDN'e her uğrayışımda, yeni üye olan birilerinin tartışma yaratacak konu açması ve aldığı 100'lerce yorum sonucu Keşke Sosyoloji yükseklisans yapıyor olsaydım diyorum. En az 10 yüksek lisans tezine yetecek kadar veri çıkar bu tarz konulardan ;) İnsanların tepkisini en uç noktasına kadar ölçebilecek başka bir mekan yok ;) bu konuda SDN bulunmaz nimet. ;)

Tüh yahu Galaxy S III çekilişini 1 saat ile kaçırdım. Çıksa satardım ne güzel. Sonuçta Apple her türlü akar hacı :D

Zangır zangır titriyorum :D
[video=youtube;ciwh-Sox0l8]http://www.youtube.com/watch?v=ciwh-Sox0l8&feature=related[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...