GassipGirl
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
amin canım hangi bölüm rakip miyiz@GassipGirl evet lisansa gircem. Allah yardımcımız olsun. Bu kadar ezber kafayı yedirtmesin bize![]()

amin canım hangi bölüm rakip miyiz@GassipGirl evet lisansa gircem. Allah yardımcımız olsun. Bu kadar ezber kafayı yedirtmesin bize![]()
amin canım hangi bölüm rakip miyizbilgisayar muhendisliği benim sadece birinci kısma girecem
teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah
Mtu dün akşam yine gümlediDimi ama?![]()
Mtu dün akşam yine gümledisabah 2 tane denedim 250'ye kadar çıkıyor ama bu seferde internet sayfaları kağnı gibi çalışıyor kapattım en iyisi istikrarlı bir şekilde indirmesi.
![]()
Valla artık gönderdiğin miktara acımışsındır.Benim gümlemiyor da ben indirmek için fazla dosya seçmiyorum hep unutuyorum 18 gb inmiş 6~7 saatte beklemiş sonra öyle![]()
Ne yağmur yağıyor böyle.
Ben box.net'te denedim öğeyi denetledim bulamadım.O şekilde hepsinden veriliyor nerdeyse ama link gördüğün gibi karman çorman dosya adıyla alakası yok
Mesela bir swf dosyası ekle google docs'a, gel burada onun linkini flash tagı arasına koy açamazsın. Ama dropbox'un public klasöründen bunu yapabilirsin.
Ben box.net'te denedim öğeyi denetledim bulamadım.
Her neyse ben zaten google'ı övmedim dropbox forever![]()
![]()
İsmini ver biz bakarızNe Muyapmış arkadaş güzelim şarkıyı paylaşamıyorum forumda
Kurarsan geliriz hocamVar mı katılalım![]()