şowalye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
120.Dakika sonra beta sınava gireceğiz2 saat sonra final sınavı var.

120.Dakika sonra beta sınava gireceğiz2 saat sonra final sınavı var.
Bir makine mezunu varken burda hiç şansın yokMeslek lisesi mobilya dek. Mezunuyum![]()
Teknik resimde notlarım güzeldi...hala duruyor çizimlerim...sana yollayayım...bakıp ona göre karar verin![]()
Sıcakmı biz yağmurdan dışarı çıkamıyoruz:closedeyes:Ne kadar sıcak bir gündür Allaahım ya![]()
eee elle çizim çokk eskide kaldı, CAD-CAM operatörlüğü artık heryer.1. Şeçenek tamam..diğerleri yok![]()
Birazcık solid cad-cam biliyorumeee elle çizim çokk eskide kaldı, CAD-CAM operatörlüğü artık heryer.![]()
O değil de Songül Karlı'ya kına yakacaklar![]()
Ne kadar sıcak bir gündür Allaahım ya![]()
Beyler askerliğini yapmış, AutoCAD, Topsolid ve Catia bilen arıyoruz.![]()
Gitti senin hatunO değil de Songül Karlı'ya kına yakacaklar![]()
Solid cad-cam değil Cad-Cam genel bir kavramdır, Solid içerisindedir.Birazcık solid cad-cam biliyorum![]()
![]()
Amanda Amano kadarda sıcak değil, sen birde temmuz'u düşün
ağustos demiyorum bile
--- Mesaj Güncellendi ---
Askerliğimi yaptım ama bu dediklerinin hiç bir tanesini bilmiyorum lakin çabuk öğrenirim abi![]()
Solid cad-cam değil Cad-Cam genel bir kavramdır, Solid içerisindedir.
Yalnız üniversiteden ilgili bölümlerden mezun olmakta şart.![]()
Firma kuralı öyle malesef, bitirin gelinde bana yardımcı olun. sıkıldım artık çizmekten.o zaman şansım yok malesefçünkü uni mezunu falan değilim
![]()
Onu biliyoruz tabi sende bizi yerden yere vurdun yaniSolid cad-cam değil Cad-Cam genel bir kavramdır, Solid içerisindedir.![]()
Offf şarkıya gel meyhanelerin son ismi ReDo bekleyin onu
Cad-Cam'in içinde bir sürü çizim programı var, hesaplamalar var, CNC kodlamacılığı varda var.Onu biliyoruz tabi sende bizi yerden yere vurdun yanibitişik yazdığım için yanlış anlaşıldı sanırım solid+ cad-cam az çok biliyorum demek istedim
--- Mesaj Güncellendi ---
Offf şarkıya gel meyhanelerin son ismi ReDo bekleyin onu![]()
Yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında.
Eğer bir gün beni ararsanız,
Ya meyhanedeyim,
Ya da tam karşısında.
![]()