Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] Yapar Sana Pastırmalı Kuru Fasulyecanım nasıl fındıklı pastırmalı kurufasülye cekti offff anlatamam![]()

[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] Yapar Sana Pastırmalı Kuru Fasulyecanım nasıl fındıklı pastırmalı kurufasülye cekti offff anlatamam![]()
Pastırma canım istedi iyi mi !
sıranı bekle kardeşim öle aradan girmek yok sıraya![]()
Yaptım bile hıdıııııır![]()
bırak ya acık acık cadı dedin işte![]()
benim adım hıdır elimden gelen budurrr![]()
Hemşerim, sen kuzukulağını biliyon mu? Gel bi yumurta kıralım kuzukulağına ohh
Yanında da ayranlı çorba![]()
by efsane Sana dünyaca ünlü ispir fasulyesi gönderirim ben eğer kuru fasulyeyi seviyorsan![]()
Neyse susayımda bu mevzu kapansın![]()
ben tutmaç çorbasını biliom![]()
Kuzukulağını biliyon dimi?
Olm sen ne biçim elazığlısın, lebeni çorbasını bilmiyon. Ayıp ayıp.![]()
:crying::crying::crying: sizi kınıyorum
@by efsane sen beni sevseydin ben seni harmanda fındığa boğardım @Alnair Alsad örtmenim arkadaşa anlat bizim harmanlarımızı çatlasın ...
@beyazayeb hiç ummazdımhmy: cadı demek
İkinizede çok kırıldım gidiyorum buralardan bugün dahada foruma girmem ! :thumbdown:
@by efsane sen beni sevseydin ben seni harmanda fındığa boğardım @Alnair Alsad örtmenim arkadaşa anlat bizim harmanlarımızı çatlasın ...
İkinizede çok kırıldım gidiyorum buralardan bugün dahada foruma girmem ! :thumbdown:
İzliyosan burda işin ne bakmaBi susun a bişe izliyoruz şurda![]()
yaw bilmez miyim ayıp sana
sen onu bunu bırakta bana tükürük köftesi yolla
--- Mesaj Güncellendi ---
deme öyle deme öyleee![]()
Sağol takımdaşımcEREN 100 DEĞİL 1000 KİLO OLSA NE OLACAK YÜREĞİ TEMİZ VE HAFİF OLDUKTAN SONRA:d:dyürü beeeeee kekeeee
![]()
Sağol takımdaşımGidiyorum tamam döndüğümde 100 kilo bir Ceren gelicek buraya
![]()
![]()