craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
Saçı sakalı uzattım iyice
yeni bir stil deniyorum bakalım nasıl olacak 

ismini ilk önce bir oyunda gördüm sonra forumda ... oooo tam bir öğretmen @REDFOKS
Az önce yine sallandık. Depremden bıktım artık.
yahu bu ülkenin kaderi sallanmak!
sallanmadığımız gün mü var?
zam olur, sallanırız...
fb, gs maçları olur sallanrız...
ankara mahreçli depremler ki zaten saymaya gelmez.
ezcümle, sallanılmayan tek yer var kâinatta: cennet!
bileti parasız, da....
eh, o kadarını halletmek de sana düşüyor hemşo.
halledersin demi?!![]()
[MENTION=158637]angel75[/MENTION], valla bu tarih bana sadece askerin e-muhtırasını hatırlatıyor,son 10 yıl içinde keşke dediğim tek şey......
keşke 27 Nisan 2002'ye dönebilsem... hiç unutmadım... çok özlüyorum...
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle...
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; bu tarih genel değil, sadece benim için ayrıcaklı...@angel75, valla bu tarih bana sadece askerin e-muhtırasını hatırlatıyor,
başka bişey olmuş muydu?
e yaşlanınca hafıza zayıflıyor biraz demek ki!![]()
Her zamanki günü yüzümüz gülüyor ama içimiz burukGünaydın kardeşim, keyifler nasıl?
Her zamanki günü yüzümüz gülüyor ama içimiz burukYa sen ? Bu arada açık yeşil gözlerimi alıyor
![]()
Her zamanki günü yüzümüz gülüyor ama içimiz burukYa sen ? Bu arada açık yeşil gözlerimi alıyor
![]()
Başkanım buralardaydım asıl dün sen yoktun forum hayli bir neşeliydi olman gerekirdiya müdür nerdesin sen ya özledik seni![]()
Başkanım buralardaydım asıl dün sen yoktun forum hayli bir neşeliydi olman gerekirdi![]()
Senin isminin geçtiği yerde vukaat çıkması mümkünmüdürya dün bizim yegen bırakmadı nete girim kucağımdan inmedi o yüzden fazla bakamadım![]()
işler nasıl asayiş berkemal mi![]()
Senin isminin geçtiği yerde vukaat çıkması mümkünmüdür![]()
Ben bişey yapmadım sana ya![]()
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] affetmez yakarlar her yöntemiPuhahaİnsan hiç mi değişmez hep mi aynı yöntemleri kullanır ya
![]()