ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Küfür yesem daha iyiydi.
Nasıl yani? az açar mısın ne istediğini.? belki yardımımız olur
Stadyum efekti istiyorum böyle taraftarlar tezahürat falan yapacak ama ne dediği anlaşılmayacak yani tutup da beşiktaş galatasaray falan marşlarını koymayınaynı fifada oyun oynarken arkadan gelen ses gibi birşey arıyorum
haa tamam anladım tazehurat istiyorsun ama default olacak. Herhangi bir takım için olmayacak. Ortaya yani. Gool sesi filanda istiyorsundur sanırım ? Doğru anlamışmış mıyım?
@__kadıköyRAP__ şu konuya bir bakmanı öneririm. İstemediğin kadar ses dosyası mevcut. Yalnız linkleri görmen için üyelik gerekiyor ( ücretsiz ). Birde malum pes için bu dosyalar. Yani büyük ihtimal .adx formatında olacak sesler. Sen nerede kullanacaksın bilmiyorum ama format dönüştürmen icab edebilir. .adx ten mp3 veya wav a dönüştüren araçlar var işini görür.Gol olmasın.
Sürekli aynı tonda devam etsin yani.
Yanlışlıkla adı bilinmeyen hatunlar konusuna gitmedearifin manchester'a attığı golü izlerken mi geldin bunlara![]()
Mod arkadaşlar daha iyi bilir ama düzeltilmesi gereken yerleri düzeltiyorlar bildirim olduğunu sanmıyorumTamam teşekkürler. Peki diyelimki konu onaylanmadı bize şurası kurallara aykırı düzelt öyle aç konuyu diye bildirim oluyor mu ki?
Mod arkadaşlar daha iyi bilir ama bildirim gelmiyor sanırım![]()
"İradesizliğe çok benzeyen bir iradem,
tembelliğe çok benzeyen bir çalışkanlığım,
cehaletin ta kendisi olan bir kültürüm var."
İşin yoksa akşam dağın başına çık![]()
Yer değişelim mi kardeşim? Ben inmemek üzere dağın başına çıkayım. Sen benim yerime geçmesen de olur; arayanlara "artık yok" desen yeter.
adil kullanımdan dolayı düşen hızımı ttnet'deki bir arkadaşa düzelttirdim. oh be![]()
hiç adil değildi![]()