- Reaksiyon puanı
- 242
Ne yüzsüz kanalmış be.
Ne yüzsüz kanalmış be.
Cartoon Network mü?Aynı bölümleri verip duruyor. Megas XLR'dan soğudum. Sinirlenip takip etmeyi bıraktım.
![]()
Hayır kanald![]()
2 dklık mesafeye 7 saat içinde gelemeyen Yurtiçi Kargo![]()
Aras'ı kargo konusunda tek geçerim![]()
Aras'ı kargo konusunda tek geçerim![]()
Aras' ta arkadaşım çalışmıştı bir süre girdiği gibi çıktı... Sabah akşam telefonda küfür yiyordum çalışanlar çok özensiz müşteri telefonda bana patlıyor demişti... Benim anlamadığım bir bayana nasıl küfür edilir, insanlarda hiç edep yok...
tip terkBu nedir ya puhaha.. Gül gül öldüm :mrgreen::lol::lol:
![]()
Beş parmağın beşide bir olmuyor tabi dengesiz çalışanlar çıkıyor ister istemez.Aras' ta arkadaşım çalışmıştı bir süre girdiği gibi çıktı... Sabah akşam telefonda küfür yiyordum çalışanlar çok özensiz müşteri telefonda bana patlıyor demişti... Benim anlamadığım bir bayana nasıl küfür edilir, insanlarda hiç edep yok...
Vücut benim vücudum, istediğime gösterir,elletir,öptürürüm. Bunu tek bir insan bile yargılayamaz.
isyan ettiriyolar ama. benim birisiyle öpüşmem günahsa bana günah öpüştüğüm adama günah. bana laf etmek kimin haddine.PuahhaBu nasıl bir isyandır
Öldüm gülmekten
![]()
isyan ettiriyolar ama. benim birisiyle öpüşmem günahsa bana günah öpüştüğüm adama günah. bana laf etmek kimin haddine.
isyan ettiriyolar ama. benim birisiyle öpüşmem günahsa bana günah öpüştüğüm adama günah. bana laf etmek kimin haddine.