ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Kıydım paraya note aldım
pc mi satacağım ve yanında 4 tb full dolu hd de dahil ve polen hediye
ilgilenenler pm atsın 

AminAllah'ım sen hayırli olani gönlüme eyle inşallah..Her musibetten bir ders çıkarmayı nasip et. .
şimdi bunu söyleyince rahatladın mı?![]()
Daha da kötü oldumçünkü tüm güzellikler dışarıda gezerken ben onlardan mahrum bir yerdeyim mesainin bitimini bekliyorum...hava desen güzel süper : (
işte bu yüzden sordum![]()
demek ki ne yapacakmışsın? söylemeden önce düşünecekmişsin![]()
2. kompakt makineme su kaçtı, bakalım kuruyunca açılacak mı?![]()
Açıldı, kuruttumİnşallah açılır makineler. Daha olmadı x5 ile çek fotoğraflarıŞaka bi yana ama kamera bu kadar mı kötü olur, fotoğraf çekmekten soğudum.
Açıldı, kuruttumSanyo e60 makroda güzel olduğu için çeşmeden akan suya fazla yakınlaştırdım
o yüzden su girmişti.
İdeos x5 ile resim çekeceksen gündüz çekersin ancaGece fotoğraf çekilmiyor, çekilse bile renkler bambaşka
![]()
En iyisi bir d-slr makine almakSevindim açılmasınaDoğru diyorsun. X5 i almadan önce 2009 da aldığım N95 8gb vardı. Onun fotoğraf kalitesini anlatamam yani arada dağlar var, başka makineye gerek yoktu benim için. Kompak makine ise bende Hp m447 var fotoğraf kalitesini beğeniyorum kendi çapına göre ve onu kullanıyorum artık çekimlerde. Hp den daha iyi olur diye Benq marka bi makine daha aldım fotoğraf kalitesi berbat çıktı.