Charlie Scene
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
İyi dir oyun oynuyorum,Singularityi : ) Sen ?
vay Singularity iyisin nereye geldin silahları güclendirdin mi iyidir...
İyi dir oyun oynuyorum,Singularityi : ) Sen ?
vay Singularity iyisin nereye geldin silahları güclendirdin mi iyidir...
Torrentleech,iptorrents,hd-torrents...Arkadaşlar bana sağlam ve 1080p paylaşımları olan bir torrent sitesi söyleyebilir misiniz? Bunun için ayrıca konu açmak istemedim.
Bittürk, Arena, Zamunda buralarda üyeliklerim var.Bunlar dışında önereceğiniz bir yer var mı?
eski torrentlere bulaşmamak lazım anlaşıldı![]()
Geçen bir dosya indireyim dedim daha dosyayı indirmeden dosyanın toplam boyutundan çok gönderme yaptım.
![]()
Yine iyi500 mb dosya akşam dan beri x de inat ettim kapatmıyorum pc inecek o dosya![]()
ipt 30 gb torrentday 34@dgncn upload ne kadar olmuş ?
Chrome denemedim ama opera yazıları birbirine karıştırdığı için kullanmıyorumOpera veya Şu Google nin Chrome si olabilir benceHiç bi zaman android im olmadı. Symbian pisliği çalıştıran Nokia 5800 kullanıyorum XD
[MENTION=57891]pcwolf[/MENTION]
Kimseyle fazla yakınlaşma.İleride anlarsın kimin dost olduğunu.Vay Arkadaş ne iş dostlarımız bizi sattı şimdi ben kime dost diyecegim kiminle kardeşlik kurcam var mı bana destek olan??
Teşekkür ederim hocam bu kadarı yeter de artar bile.@dgncn dosyaları kaldırdım sonra tekrar ekleriz.
ulan kalbim söküp atasım var seni ne diye akla sormadan hareket edersin ki ne diye çırpınırsin ki kendi kendine yalnızlığa mahkumsn anlasana artık. .