Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
peki dosya indirmek icin ne kullanıyorsun Rapid vb. dosya indirmek icin..

Rapid dosyalarını direk tarayıcı üstünden indiriyorum zaten hızı yüksek olduğu için farketmiyor downloader :D ama diğer upload siteleri için premium bulurum onuda idm ile indiririm yoksa kullanmam zaten genelde işimi torrent ile hallediyorum video falan indirmek için idm kullanıyorum.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Rapid dosyalarını direk tarayıcı üstünden indiriyorum zaten hızı yüksek olduğu için farketmiyor downloader :D ama diğer upload siteleri için premium bulurum onuda idm ile indiririm yoksa kullanmam zaten genelde işimi torrent ile hallediyorum video falan indirmek için idm kullanıyorum.

Tmm Saol Yardımların icin..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Her İnsan Mutlu Olamaz,,Çünkü Gereğinden Fazla Özler Dünü, Hakettiğinden Fazla Düşünür Yarını ve Hiç Haketmediği Kadar Bilinçsiz
yaşar bugünü, Her insan mutlu olamaz, Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hakettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri ve asla görmez yanıbaşındakileri..!!

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
İnsanlar ne aciz , kişinin değeri ya ölünce ya gidince anlıyor . !!!

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Böylesi inan en hayırlısı, en güzeli oldu bitanesi çünkü böyle olmasaydı devam ederdik hayallerle aldanmaya, her geçen gün daha da yıpranırdık, aldatmam gerekiyordu seni, çünkü gerçekten aldanıyorduk, aldatmalıydım ki eşitlenmeliydi durumlar, hapsolmuştuk orda çünkü, çıkamıyorduk işin içinden, devam etseydik eğer hergün daha çok girecektik çıkmaza, bi giden olmalıydı artık, terkeden ve bi aldatan, aldanmış hayallerimizin bizi sürdüğü çıkmazdan böyle kurtulabilirdik, olması gereken oldu, kitap kapandı ve masal bitti, şimdi sadece anılardayız hatırlanması gereken, o kutsal aşk masallarındayız, cesaretim yetmedi bizi biz yapmaya, herşey çok güzeldi sende, tüketme içindeki sevgini hiç bir zaman, kader böyle tecelli edecekti sonunda zaten biliyorsun sen de, hoşçakal aşkların en güzeli ve aşkla kal.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
425578_326815994028900_207749799268854_941546_1497231450_n.jpg

Atın cinsi: Akha-l teke
Uyruğu: Türkmen
Nesli: tükenmek üzere...
Yarabbim bir canlıya bu kadar torpil geçilir mi??

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Uğruna ölmemi mi istiyorsun be sevgili ! Bir anlasam amacını !!!

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Yazdıklarımı Okuyabilecek Milyonlarca İnsan Varken,
Onları Okurken Neler Hissettiğimi Neler Yaşadığımı Anlayabilecek Bir Sen Varsın ..!!

Bırak Öyle Kalsın .

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
hayata bir kere geliyoruz be, seçimleri iyi yapmalıyız, ama şimdiden o kadar çok hata yaptım ki :( bundan sonra yerinde kararlar alırım inşallah :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hani bir oyun vardı kalemle şekiller çizip nesneleri hareket ettiriyorduk. Böyle çocuk boyama kitabı gibi bir atmosferi vardı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...