Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satürn'den aldığım Duracel piller nedense bana 1 ay gitti, mouse hemen kırmızıyı yakıyordu ay sonu ama BİM den aldığım Power isimli pil 2 ay geçmesine rağmen bitmedi. MAşallah
---------- Post added at 03:31 ---------- Previous post was at 01:50 ----------
Offf kızımm evin anahtarını niye taksi durağına bıraktırırsın ki,adamLar dükkanı kapamış işte Beni tanıştırr o akraban iLe artık bana bırak nereye gidersen anahtarını....gece gece 60 tL çiLingire verdik Lakinn senin için gerekirse 200 tL de veririm..
---------- Post added at 03:32 ---------- Previous post was at 03:31 ----------
Kız bir kutu mesirr macunu getirmişş ibre bakaLım kaça vuracak.
istanbulda olsamda aklımda evim ve babam var evim artık oturulabilir değil. tüm hemşehrilerime geçmiş olsun hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.
Tarih bakımından mevcudiyeti kesin olarak bilinen bir toplumun, soyal etkileşme yoluyla nesilden nesile aktardığı manevî ve maddî yaşayış tarzlarının temsil ve tecelli bakımından yüksek bir seviyedeki bir bileşiği olan, sebebi ve sonucu açısından ise ferde ve topluma mensubiyet şuuru, özel bir kimlik kazandırma, bütünleşmiş kılma, yaşanan çevreyi ve şartları kendi hedefleri istikametinde değiştirme arzu ve iradesi veren, değer, norm ve sosyal kontrol unsurlarının belirlediği sisteme "kültür" denir.