Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Parası olan gideceği yolu bulur
Parası omayan zavalı 18 kasımda vizeler başlasa ne yarar

Reaksiyon puanı
2,148
Aradım ttneti hızımı tekrar arttırdım, 650den 870e çıktı 220kb boru mu. Niye beklemişim bu kadar zaman.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim de iki üç ay önce düştü zaten 650ye, ondan önce 900 hatta 1000e kadar zorluyordu, aradım dedim benim hattım destekliyor son bi kaç aydır 650 ile indiriyorum falan, arıza kaydı bişeyler dedi kapadık telefonu modemi bi resetlediler sonra hop 875 oldu :) sen de bi ara 25gb'ı doldurmadan yoksa işlem yapmıyorlar şu an hızınız 1mbit gözüküyor diyorlar. E sen de 1mbit ama ben 650 ile indiriyorum diyemiyorsun :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Ekran kartı için 90'a kadar yolu var korkma:) geçen kartın biosunu modluyodum sessiz olsun diye fan ayarıyla fazla oynamışım 125 dereceyi gördük, heralde yanlış gösteriyodur falan dedim ama sıcak ütü kokusu odayı sarınca anladım. Lafın kısası bişey olmadı devam:)
Yok Aykut 2 saat oyun oynayınca yine 80 oluyor ve kasıyor. 256 bit 3850 3.5 senelik ömrünü tamamladı sanırım:D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bu paso(istanbul kart) ne iş?Her yıl güncellememi yapmak gerekiyormuş 5 lira falan yazıyor daha yeni haberim oldu eski sistem ne güzeldi be!

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] artık eski sistem bile kalmadı artık işin en berbatları bile cıkıyor atık şu lazım şu lazım herşeyde sıkıyorlar adamı..

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] en son bildigim kadarıyla 28-31 Aralık 2011 e kadar kullanıyon o günlere geldiginde bi daha güncelleme yapcaksın diyorlar bende almadım ben zaten otobüsle bile gitmiyon yürüyerek gidiyom..

Reaksiyon puanı
189
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bu konuyu forum hızlansın diye arama indexlerinden çıkardınız mı? ne uyarısı geliyo ne de arayınca bulunuyo?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
@keyloger bu konuyu forum hızlansın diye arama indexlerinden çıkardınız mı? ne uyarısı geliyo ne de arayınca bulunuyo?

Hayır, hiçbir değişiklik yapmadık. :) Arama indekslerinde genel bir sorunla karşılaşırsan bildir çünkü aramayı sphinx'e geçirdik. Belki bir sorun olabilir ama sadece bir konunun gözükmemesi gibi birşey söz konusu olamaz. :wink:

Reaksiyon puanı
189
Hayır, hiçbir değişiklik yapmadık. :) Arama indekslerinde genel bir sorunla karşılaşırsan bildir çünkü aramayı sphinx'e geçirdik. Belki bir sorun olabilir ama sadece bir konunun gözükmemesi gibi birşey söz konusu olamaz. :wink:

konuya kolay ulaşmak için söyle rahatla diye arama yapıyordum hep. son 2 gündür falan sanırım arama sonuç döndürmemeye başladı. ondan sorayım dedim...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yeni bir reset çekme yöntemi buldum. Bilgisayara kafa atınca mavi ekran verip yeniden başlatıyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
konuya kolay ulaşmak için söyle rahatla diye arama yapıyordum hep. son 2 gündür falan sanırım arama sonuç döndürmemeye başladı. ondan sorayım dedim...

Biz 5-6 gündür sphinx kullanıyoruz, sen başka aramalarda da sorun yaşarsan uyar bir gözden geçirelim. Ama ben genel olarak sorun yaşamadım. :)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
''Şeytanlar Kurban İstiyor'' Mc donalds vb.. Kesin bakalım.. Hayvanlar bu markalar altında fabrikasyon olarak hergün kesilirken kimse görmüyor çok sterildir onlar efenim felan diye kimse sesini çıkartmıyor. Yılda bir gün dini inançlar için kesilen kurban bi taraflarına batıyor! ki sadece din istiyor keselim de evde oturup kendimiz yiyelim demek değildir. Kesilen kurban dağıtılır et alamayana fakire verilir paylaşımcılık yardım pekiştirilir... Kan ehuehue bilmem ne çocuk bakıyo ehüü hehüü gibi amanın katliyam bu uuueeeehhhhııı gibi entel dantel zırvalamasyonlarla dini kötülemeye çalışıyorlar. Siz işinize bakın usta, o tür istisnalar kaideyi bozmaz.. Gidin şeytana tapan heriflerin yemeğini yiyin.. Ayak üstü et yemek isteyip, hiç doymak bilmek istemeyen pis iştahlı insanlar!

Reaksiyon puanı
2,148
Bu kadar çakma logo olmaz arkadaş. Resmen ubuntu.

logo.png

Reaksiyon puanı
68
yeminle adam akıllı bir film izleme sitesi yok. Hizmet 0. Türkiyenin sanal dünyasının içler acısı durumu.

Ya video yok, ya animasyon beklerken film çıkıyor, altyazı diyiyor altyazı yok, web playerlar rezil.... yok zırt pırt. Yok arkadaş film indirilmeden izlenmiyor. Gece gece film zevkimide kaçırdınız en iyisi gece bir kaçtane insinde yarına izliyim:P

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Biz 5-6 gündür sphinx kullanıyoruz, sen başka aramalarda da sorun yaşarsan uyar bir gözden geçirelim. Ama ben genel olarak sorun yaşamadım. :)
Hocam bende birşey söyleyeyim abonesi olduğum konuya opera mobile'den mesaj attığımda bazen aboneliklerim siliniyor symbian kullanıyorum.Sorun nerede acaba?Bu arada eskiden uçuşan yazdığımda arama sonuçlarında uçuşan üyeleri görüyordum ama şu an göremedim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bugün itibari ile bir robota dönüştük. Düşünemiyorum ama enerjim yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...