şowalye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Parası olan gideceği yolu bulur
Parası omayan zavalı 18 kasımda vizeler başlasa ne yarar
Parası olan gideceği yolu bulur
Yok Aykut 2 saat oyun oynayınca yine 80 oluyor ve kasıyor. 256 bit 3850 3.5 senelik ömrünü tamamladı sanırımEkran kartı için 90'a kadar yolu var korkmageçen kartın biosunu modluyodum sessiz olsun diye fan ayarıyla fazla oynamışım 125 dereceyi gördük, heralde yanlış gösteriyodur falan dedim ama sıcak ütü kokusu odayı sarınca anladım. Lafın kısası bişey olmadı devam
![]()
@dgncn artık eski sistem bile kalmadı artık işin en berbatları bile cıkıyor atık şu lazım şu lazım herşeyde sıkıyorlar adamı..
@dgncn en son bildigim kadarıyla 28-31 Aralık 2011 e kadar kullanıyon o günlere geldiginde bi daha güncelleme yapcaksın diyorlar bende almadım ben zaten otobüsle bile gitmiyon yürüyerek gidiyom..
@keyloger bu konuyu forum hızlansın diye arama indexlerinden çıkardınız mı? ne uyarısı geliyo ne de arayınca bulunuyo?
Hayır, hiçbir değişiklik yapmadık.Arama indekslerinde genel bir sorunla karşılaşırsan bildir çünkü aramayı sphinx'e geçirdik. Belki bir sorun olabilir ama sadece bir konunun gözükmemesi gibi birşey söz konusu olamaz.
![]()
konuya kolay ulaşmak için söyle rahatla diye arama yapıyordum hep. son 2 gündür falan sanırım arama sonuç döndürmemeye başladı. ondan sorayım dedim...
Hocam bende birşey söyleyeyim abonesi olduğum konuya opera mobile'den mesaj attığımda bazen aboneliklerim siliniyor symbian kullanıyorum.Sorun nerede acaba?Bu arada eskiden uçuşan yazdığımda arama sonuçlarında uçuşan üyeleri görüyordum ama şu an göremedim.Biz 5-6 gündür sphinx kullanıyoruz, sen başka aramalarda da sorun yaşarsan uyar bir gözden geçirelim. Ama ben genel olarak sorun yaşamadım.![]()