Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Gelen şubenin her gün sevkiyatı var mı sorunuz, bazı şubelerin belli günlerde eve sevkiyatı oluyor..
Ne alaka? Eve sevkiyat şubeye mal geldiği gibi mesai saatleri içerisin de olur.

Hep yurtiçi kullandığım için o yüzden yine tercihim aynı oldu, bi dahaki sefer aras tercih ederim memnun olursam daimi olur.
Ben üniversite yıllarım da ve geçen laptop aldığım da, Aras Kargo'ya verilmesini istedim. 1 günde kargoyu ulaştırdılar. Hatta birgünde değil. 15'te verildi, ertesi gün 11:30'da geldi, bilgisayarım.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sınıfta kalma korkumdan bıktım , eğer kalırsam beni sorgulayacak 4 5 kişi var ailemden başka....
Çekingenliğimden bıktım...

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Ben üniversite yıllarım da ve geçen laptop aldığım da, Aras Kargo'ya verilmesini istedim. 1 günde kargoyu ulaştırdılar. Hatta birgünde değil. 15'te verildi, ertesi gün 11:30'da geldi, bilgisayarım.

Başımdan geçti de ondan. Bizim semtteki şube de öyleydi. Onunda öyle olabilir....

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
en dar günlerimde sabırlarımı zorlayıp beni b*k çukurunun içine iteleyen, üstüne de çişini yapan, "hayır"ı hayır zanneden insan ve akraba bozuntuları... Tüm mal varlığım size entegre edilsin inşallah!

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ne se..f..z insanlar var. Ne yazik ki varlar. ve bazen bunlarla ugrasmak zorunda kaliyorum.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Rainmeter da çok fazla tema barındırmak ama sadece bir kaçını kullanmak, işlemci ya da RAM i etkiler mi ?

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evin önünde kamyonla bi yere toprak döküyolar 50 kişi bagırıyo dök dök diye bi deli cıkıp dökme diyor adam dökmüyor koyup gitti varmı böyle bişiy ya :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yarın bu saatlerde memleket havası soluyacam :D :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33

O da hızlıymış gerçekten ama işin içine hepsiburada da giriyor ona kaldığı için uzaması muhtemel, ama adamlar gününde vermiş kargoya cuma yani, pazar günü de yükleme felan yapılmış. Ben kendim gittim aldım aradığım neden cevap vermediklerini orda gördüm acayip meşgullerdi telefon çalıyo ama bakmıyolardı, sevkiyatı beklesem iki gün sürerdi o derece fazla kargo vardı orda.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yalnızlıkla içtiğim kahvenin 40 yıl hatrı kalmış olmalı..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
forum bir haftadır ağlıyor bugün tamamen göçtü acaba gören duyan umrunda olan varmı?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
eee yapacak herşey bitti... forum yavaş diye kimse girmiyo... kimse girmiyo diye yapacak birşey de kalmadı :(

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Forum,artık yapamaz oLdu yorum.Ben böyLe işe CD-rom :P

VaLLa yavaş bu akşam.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
O da hızlıymış gerçekten ama işin içine hepsiburada da giriyor ona kaldığı için uzaması muhtemel, ama adamlar gününde vermiş kargoya cuma yani, pazar günü de yükleme felan yapılmış. Ben kendim gittim aldım aradığım neden cevap vermediklerini orda gördüm acayip meşgullerdi telefon çalıyo ama bakmıyolardı, sevkiyatı beklesem iki gün sürerdi o derece fazla kargo vardı orda.
Aras kargo haftanın belli günlerinde yollamıyor. Küçük-büyük yer ayrımı yapmıyor, malı teslim ettiğin gibi akşamı postalıyor. Tek pazar günü o da tatil için. :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=59715]muratteas[/MENTION]
Küçük büyük ayrımı yapma gibi şansı yok bence, orda gördüğümde malları yüklüyolardı. Ve yola çıkma zamanı da pazardı:) Notebook soğutucusu alacaktık, onu aras kargoyla isteriz:)

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Yav bi başlık açayım dedim onda da forum düzenlemelerimi berbat etti:@@@

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Feysbuk'uma kavuştum :D Nasıl bir güvenlik sistemiymiş bu yaa, bir kod gelmesi 2 günü mü bulur.

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen yoksun.........
Boşuna yağıyor yağmur...
Birlikte ıslanmayacağız ki.....
Boşuna bu nehir......
Çırpınıp pırpırlanması.....
Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki...
Uzar uzar gider..
Boşuna yorulur yollar..
Birlikte yürüyemiyeceğiz ki..
Özlemlerde ayrılıklar da boşuna
Öyle uzaklardayız..
Birlikte ağlayamayacağız ki
Seviyorum seni boşuna..
Boşuna yaşıyorum
Yaşamı bölüşemiyeceğiz ki ...

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:30 ----------

Hoşuma gitti bir yerden alıntıladım, imla hatalarına dokunmadım. Yazarı bilerek yazmadım önyargıyla yaklaşılmasın diye. "Yiğidi öldür, hakkını yeme."

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
forum can çekişiyor. ilk kez böyle birşey görüyorum.

5IWfk.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bak güLüm,unut eski sevdiğini,bırak eskiLeri,hatırLadıkça yakma canını üzme kendini...gör seni seveni...geçmişiyLe yaşayanın..geleceği oLmazmış.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
46 yaşındaki aşçımız arife ablanın bile gelecek diye hayal kurduğu mr. johen nihayet teşrif etti .

Hakları varmış David Beckham,ın fotokopisi gibi ya hemde gencecik gözlerime inanamadım . Şoktayım

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
hı hı bende onu düşünüyodum, redoya bi güzellik yaparım diodum nası da bildin aferim :D

BiLirim ben ya,madem ısrar ediyorsun sana bir güzeLLik yapayım diyorsun.Bu ay ki ADSL faturamı ödemen beni fazLasıyLa mutLu ve güzeL eder :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...