ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] tmm şu Call of Duty cıksada oynasak artık..
Rage'yi haLLettim : )
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] tmm şu Call of Duty cıksada oynasak artık..
Biraz odun, kömür attım ondan.Sadece bir konuda 238 kullanıcı var vay anasını![]()
Biraz odun, kömür attım ondan.
Bu konuda Troy bana bir isim takmıştı ama hatırlayamadım şimdi.Abi sen yapınca hep böyle oluyor var sende birşey.![]()
Merak ediyorum o dediğini yaparak mı gelmiş o hale, eğer öyleyse evi ne kadara satıp üstüne ne koyduğunu söylesin de babama söyleyeyim müteahhitlik yapsın![]()
400ü 700 yapabiliyosa bir de helal kazanıyosa ikinci ağaoğlu olur heraldevalla onu bilmem de adam 2 ay öncesinden benim aldığım darenin de içinde bulunduğu bina için ayırdığı 400 bini 700 bin yaptı. uzaktan da olsa akraba sayılır o nedenle muhabbeti ilerlettim, ordan biliyorum. Allah resmen yürü ya kulum demiş. çöpe 20 lira atsa ilerde önüne 50 lira düşüyor
adamın elindeki 300 bin lira bir çoğumuzun onlarca yıl biriktirip kazandığımız gibi eline geçmediği için. daha doğrusu o parayı batırsada bişey kaybetmeyeceği için, gözü kapalı dalıyor işlere, ikiye üçe katlıyor. o parayı kazanmak belki bazılarımızı için çokta imkansız değil. ama ya o parayı batırısam.