__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
Benimki rap konusu falan mıdır acaba, oo yee meeen, ne saçma günlerdi be 
Sen Finix olmadığına şükret.Benimki rap konusu falan mıdır acaba, oo yee meeen, ne saçma günlerdi be![]()
iyide hava sıcak degil ki...![]()
Hiç sanmiyorum Emre Çünkü Beren Saatten hoşlanmıyorum hiç tipim değil...:laugh::laugh:bana yüklenenlere en uyarıcı ve güzel cevap kullanıcı adın zaten @Silence
Bir gün herkes Aşk-ı memnu seyredecek! Ama benim gibi cesaret edip söylerlermi bilmem.![]()
Bence senaryoyla filan alakası yok yaa çünkü bu tip dizi ve Türk filmleri eskiden vardı eskiden esinlenilerek yapılmış şeyler ama bunlardaki fark cinselliği ihtirası ve entrikayı daha fazla öne çıkardıkları için çok daha fazla seyirci çekiyorlar... Yoksa öyle müthiş bi senaryo filan değil yanii...yastık falan yok. bizi ihtiyar kocası gibi kandıramaz
hayranlık beren'e değil bihter'e. senaryo sağlam olmasa hiç bir güzellik bana dizi seyrettiremez.
Aynen adaş sabahlıyoruz bugün. :w00t: coffie?Kaçan herkese iyi geceler..
Aynen adaş sabahlıyoruz bugün. :w00t: coffie?![]()
iç iç ben de şimdi gidiyorum mutfağa gece uyumak yok 4.5 ta otogara gideceğim uyursam uyanamamofff, söylemsen ömrümün sonuna kadar aklıma gelmezdi. dün eve gelirken 3 ü 1 arada almıştım. hemen içeyim![]()