Twitterda eski kız arkadaşım beni takip etmeye başlamış, engelledim!
Kötümüyüm niahahahaha:devil:
[video=youtube;4drucg1A6Xk]http://www.youtube.com/watch?v=4drucg1A6Xk&feature=player_embedded#![/video]
bu bir oyun sanırım. oyunsa çıktımı, çıkacakmı, iyimi, kötümü?![]()
Ayakta uyuyorum :/ zombi olmak üzereyim.. sabah olur mu ?
Degistim ben cok degistim...
Hayat sartlari insan yasadikca degisiyor, degismek zorunda kaliyor.Hayırdır?
Hayat sartlari insan yasadikca degisiyor, degismek zorunda kaliyor.
Yavas yavas resetlemeye basladim hayatimi yeniliyorum iyi olacak gibi sabretmem lazim yanliz kalacagim cok fazlaBazen değişmek çok iyi oluyor. Kendimden biliyorum. Eski ben nerde, şimdiki nerde...
Yavas yavas resetlemeye basladim hayatimi yeniliyorum iyi olacak gibi sabretmem lazim yanliz kalacagim cok fazla
Oylesi daha mantikli geliyor su anki psikolojimeYalnız kalman zaruri değilse, mümkün mertebe yalnız kalmamaya çalış.
Oylesi daha mantikli geliyor su anki psikolojimeCok yipranmaktan sanirim
Blog actim tekrardan onunla ugrasiyorum bu aralarO zaman kendine canının sıkılmasını engelleyecek, yalnız başına yapabileceğin bir hobi bul![]()
Hunter 2012 adli piyasada dolasan mi ? Gordum torrentte youtube dan arattirdim bir film fragmani actim izliyorum gece 4 etraf karanlik sen git japon korku filmi cikVay be...Uzun zamandır beni böyle kendine çeken oyun oynamamıştım. The Hunter 2'yi av peşinde sessizce koşmayı seven herkese tavsiye ediyorum. Bir an o geyiği hiç bulamayacağım sandım.
Vay be...Uzun zamandır beni böyle kendine çeken oyun oynamamıştım. The Hunter 2'yi av peşinde sessizce koşmayı seven herkese tavsiye ediyorum. Bir an o geyiği hiç bulamayacağım sandım.
Aynen oylene film izletiyor ne kitap okutuyor icimdeki daralti bi muzik iste
yanlizlikdan olsa gerek iyi dertlestim
![]()
Hunter 2012 adli piyasada dolasan mi ? Gordum torrentte youtube dan arattirdim bir film fragmani actim izliyorum gece 4 etraf karanlik sen git japon korku filmi cikkapattim oyunu felan unutmusum simdi aklima geldi
![]()
Netteki ayarlarda sorun çıkardı. Kendi sitesinden indirdim. Sadece geyik avlayabiliyorsun ama olsun sadece geyik bile beni uzun süre idare eder.
İşte az önce avladığım. 2 saat peşinden koştum. Ayak izi takip etmekten canım çıktı ama buldum onu...
![]()
Bu arada dip not: Gerçekte zevk için avlanmaya karşıyım![]()
Evet fazlaca oluyor. Dinliyorum tavsiyeni![]()
Geyik muhabbeti:biggrin:
Doğru insana hiçbir şey katmıyor ama zevkli
![]()
Helal olsun reis, sağlam parça