- Reaksiyon puanı
- 2,285
Sağol.warıordaki mahirleri basarsan 1000 atak artırmayı warıor vurur, bufsuz nuker alır

Sağol.warıordaki mahirleri basarsan 1000 atak artırmayı warıor vurur, bufsuz nuker alır
Ne oluyor? Ölecek misin da?Korkuyorum, endişeliyim, umutsuzum, yorgunum, dardayım, bıkkınım, sıkıntıdayım, zordayım, seviyorum.......
Alayınız fail oldunuz, hele sen Epic Fail oldun Çağrı![]()
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Ablaaa ben işime gelmeyen şeyler haricinde hiçbirşeyi unutmam, hafızam kuvvetlidirNasıl da hoşuna gitti. Bak şuna. :lol:
İntikam hakikaten soğuk yeniyormuş, unutmamış da..![]()
@Alnair Alsad Ablaaa ben işime gelmeyen şeyler haricinde hiçbirşeyi unutmam, hafızam kuvvetlidir![]()
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Bak bak bak, çaktırmadan lafta sokarmışBen niye unutmamışsam...Gerçi unutulacak bir avatar da değildi hani, yorumlar da öyle..![]()
Çok feci aşık oldum, daha ne olsun?Ne oluyor? Ölecek misin da?
@Alnair Alsad Bak bak bak, çaktırmadan lafta sokarmış![]()
Ajan etmeden önce biliyordunuz.
HammerFall enjekte edilmiş adama Septic Flesh katılırsa ne olur? Melechesh olur.
Hiç ilgimi çeken konu yok![]()
Doğrudur.Anuuum @finix , reaksiyona girenler ve reaksiyondan çıkanlara bakılırsa bir yerde hata yaptım!.![]()
@cgrszone hahaha Almancayla alakası yok Çağrı, Hollandaca oAlayınız fail oldunuz, hele sen Epic Fail oldun Çağrı
![]()