adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Sen Bursadaydın dimi?![]()
Bu yazıdan sonra [MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] bir daha foruma girmedi.

Sen Bursadaydın dimi?![]()
warıordaki mahirleri basarsan 1000 atak artırmayı warıor vurur, bufsuz nuker alırEskilerden kalan bir soru:
Full İnt Fire Spear mı yoksa Full Str Çift-El Warrior mu daha çok vurur?
Artık işim olmaz. Ama hep cevabını merak etmişimdir.
iyii şanslısınBende Bursadayım canım hemde 26 yıldır![]()
Birgün yolda yürürken aniden arkandan bir yaratık yaklaşacak ve şöyle böğürecek: Ssssodacı ablaaah bhiii elmmalııı sodah uzatırssmısınsss!
soda satmıyoruz sayın yaratık beyBirgün yolda yürürken aniden arkandan bir yaratık yaklaşacak ve şöyle böğürecek: Ssssodacı ablaaah bhiii elmmalııı sodah uzatırssmısınsss!![]()
Ohoo marketi kendimde bulurumsoda satmıyoruz sayın yaratık beyen yakın marketi gösterebilirim ama
![]()
oldu, bundan sonra çamtamda yolda karşıma çıkıp soda istemesi muhtemel yaratıklar için soda taşırımOhoo marketi kendimde bulurum![]()
bu akşam efsane ortalıkta yok diye seviniyodum ama bakıyorum da sen onun görevini üstlenmişsin demsoda soda sodaa :w00t: soda canavarları 1 di 2 oldu.
![]()
yavrum az önce ezan okundu demiyor muydun sen??bari iftara kadar susun :lol:
[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] Size bir sır verecem ablalar, ben aslında sodayı hiç sevmem hayatımda daha bir kere içtim, onuda beğenmedimbu akşam efsane ortalıkta yok diye seviniyodum ama bakıyorum da sen onun görevini üstlenmişsin demsoda soda sodaa :w00t: soda canavarları 1 di 2 oldu.
![]()
ohh beee, harika! iyi yaptın dem aman sakın bulaşayım deme bi daha.@elmalisoda @Alnair Alsad Size bir sır verecem ablalar, ben aslında sodayı hiç sevmem hayatımda daha bir kere içtim, onuda beğenmedim![]()
![]()
alın buyrun, ömrümü yediniz yaa işte size soda!..
yani şişesi. :mrgreen: akşam içmiştim de![]()
Yok sadeydi "Kınık" çook ancient zamanlarda, elmalısoda bulunmamıştı dahaohh beee, harika! iyi yaptın dem aman sakın bulaşayım deme bi daha.benim halime döner sonra halin, yanarsın.
ya bi şey sorcam, elmalı mıydı o içtiğin soda hmm? bu önemli.![]()
Demek içtiğin sodaların şişelerinin fotoğraflarını saklıyorsun elmalim sodam Kamil'im.
İnsan bu kadar mı iyi tanır forum arkadaşlarını ya hu! :lol:
@Demnesia : İki kişi arasında kalmadığı için bu bir sır, evet.![]()
Yok sadeydi "Kınık" çook ancient zamanlarda, elmalısoda bulunmamıştı daha![]()
@elmalisoda @Alnair Alsad Anyways minna ben yatar Oyasumi, goed nacth( Bu mesajda kullandığım dilleri bulup yazana Sürpriz Hediye)
@elmalisoda @Alnair Alsad Anyways minna ben yatar Oyasumi, goed nacth( Bu mesajda kullandığım dilleri bulup yazana Sürpriz Hediye)
sürpriz de fena değil ama hediye iyiymiş yaadiller biraz ortaya karışık olmuş bilemiyciim galiba
iyi uykular.
uğur ne yapalım ya biz de mi gidelim, bu saatte ne işimiz var buda hı?![]()