adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Seni alacağım günü bekliyorum..

![]()
Seni alacağım günü bekliyorum..![]()
Söyledim rahatladım..
![]()
Hatta üç...iki tane alsak indirim yaparlar mı acaba![]()
Tamamdır. :wub:Yaparlar herhalde.. :wub:
Yok kısa zamanda yükselip g**ü kalkan biri, dedim de o kadar bu adam o işe uygun değil, ama beni dinleyen kim... Çok çekecekler daha bu kafayla bu dengesia ne işler açacak onların başına!O kızların mı?![]()
Gel beraber açalım. Senle bir iş yapalım Murat Amca!Yok kısa zamanda yükselip g**ü kalkan biri, dedim de o kadar bu adam o işe uygun değil, ama beni dinleyen kim... Çok çekecekler daha bu kafayla bu dengesia ne işler açacak onların başına!
bugün bi güncelleme durumu oldu ondan olmasın...Bu ne saçmalıktır yaaa! Niye özel mesaj gönderemiyoruz!
Olabilir ama amaç ne? Saçmalığın daniskası...bugün bi güncelleme durumu oldu ondan olmasın...
Attığım mesaj geldi mi ?Olabilir ama amaç ne? Saçmalığın daniskası...
Geldide profillerden özel mesaj gönder linki niye kalkmış...Attığım mesaj geldi mi ?
Yeni VBulletin sürümünde yoktur.Geldide profillerden özel mesaj gönder linki niye kalkmış...
Ben mesajı Kullanıcı adına tıklayarak gönderdim. Prfilde çıkmıyor evet.Geldide profillerden özel mesaj gönder linki niye kalkmış...
Mesajların üstüne bi çizik atılmış güncellemeden sonra, gerek var mıydı ya.
[MENTION=25201]cgrszone[/MENTION] Hacı senin sitede patlamış, bitmiş alan adı süresiAdobe CS5.5 Master Collection lisansları patlayanlar beri gelsin![]()
@cgrszone Hacı senin sitede patlamış, bitmiş alan adı süresi![]()