Benim devreler yandı sanmayın sıkıntıdan.

Yanık kokusu duydum, buraya geldim ve kaynağı buldum@Demnesia Guru açık bırakmıştım, yanlış falan anlama şimdi geldim.
Sevgili dudağımda çıkmış olan uçuklar, biliyorum arada çıkmanız lazım ama 2 tane birden 2 3 cm arayla da çıkılmaz ki.Neden böyle oldu ? Bir daha olmasın.! Nefret ediyorum sizden, hadi selam söyleyin mümkünse görüşmeyelim.

Yanık kokusu duydum, buraya geldim ve kaynağı buldum
 [MENTION=62703]Demnesia[/MENTION] demiştim sana devreleri yaktığımı sanacaklar diye ama inanmamıştın bak işteeeee..
 [MENTION=62703]Demnesia[/MENTION] demiştim sana devreleri yaktığımı sanacaklar diye ama inanmamıştın bak işteeeee..  

vayy yeni süper moderatör var. @REDFOKS yeni görevin hayırlı olsun.
 sok vaziyetteyim resmen nerden geliosa bu ses adam sanki yanimda, karisi fln durtsun sunu..biri gokgurultusu gibi horluyo.. Kimse bi zahmet susuversinde uyuyalim
 sok vaziyetteyim resmen nerden geliosa bu ses adam sanki yanimda, karisi fln durtsun sunu..biri gokgurultusu gibi horluyo.. Kimse bi zahmet susuversinde uyuyalim 
Ramazan ayı nelere kadir dimi?
Kapalı kaynak / kısıtlı yazılımların kralı Microsoft'un gözde işletim sistemi Windows 7 kullanıcıları yaptığı değişiklik konusunda bilgilendirirken yakalandı.
Sanırım bu Mikrosoft'un açık kaynağa yönelmeye başladığına işaret.
Ek: Çaktırmadan markamızı belli etmişiz

))
))
Ramazanda tarif vermeyin yahu
 Verdim tarif
 Verdim tarif 

Kadınlık evde sadece 12 çift ayakkabısı olduğu halde çarşıda gördüğü başka bir modeli nefsine direnip almayarak kocasını zarara sokmamaktırErkeklik aldatmak değil; erkeklik iki göğüs bir kalçanın güzelliğine kanıp seven bir kadını aldatmamaktır...))

Ben seçile söylemiştim

Tarif derken sen,Kalça göğüs oLayını mı diyon
 Tarif derken sen,Kalça göğüs oLayını mı diyon 
Ama yorumun da öyle birşey yokTarif derken sen,Kalça göğüs oLayını mı diyon