Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Japonya'da yaşanmış gerçek bir olay şöyledir: Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayağına battığı için sıkışmış bir kertenkele görür. Adam bunu gördüğünde kendini kötü hisseder ve aynı zamanda meraklanır da kertenkelenin ayağına çakılmış çiviyi görünce.

Muhtemelen bu çivi 10 yıl önce, ev yapılırken çakılmıştı. Peki nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamayı başarmış ? Karanlık bir duvar boşluğunda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamak çok zor olmalı.

Böylece adam çalışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar. Sonra nereden çıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir ağzında taşıdığı yemekle... Adamı sersemletir gördüğü manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmektedir...

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pazartesi işe başlıcam tatil nede çabuk bitiyor.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kara haber habercisi:D Bunca işin arasında birde çocuk mu doğuralım. Ben ne diyiyorum ya gece gece. Hocam öyle bir yere çektinki konuyu çıkılmaz bir hal aldı. her neyse, Daha daha nasılsınız. araba işi ne oldu. çocuklar iyi mi bari. İş arkadaşlarına selamlar. konuşacak konumu kalmadı:D doğurma falan.

deme ya gece gece piskolojim bozuktu heralde çok sarhoşum* hatırlamıyorum :D:D

*(aşk sarhoşu, içkiyle işim olmaz)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir dönem kung fu ya merak saldık aynen sizin gibi istedik ki karnımız baklava olsun abartısız günde 300 mekiğe kadar çıkardım ama olmuyor bir türlü benim ki baklava olmadı yani bir şeyler oldu ama neye benzediğini ben bile çıkaramadım :).Yerinizde olsam mekikle beraber barfixte denerim ayrıca şınaf birde spor salonunda çalışıyorsanız bunun aletleri var çok iyi ha unutmadan hocam o dönem yemeklerime de dikkat etmem gerekliğini söylemişti ama ben takmadım...:)
Şuan body yapıyorum 6 ay oldu,Kollar kaslar oturmaya başladı :D ama karın bölgesi çok kötü...zayıf olmama rağmen göbek var :D Üstü şişane altı virane hesabı. Mekik ve barfiks salonda düzenli yapıyorum da daha bi etkisi yok :D ne bulursam yiyorum düzensizce...

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şuan body yapıyorum 6 ay oldu,Kollar kaslar oturmaya başladı :D ama karın bölgesi çok kötü...zayıf olmama rağmen göbek var :D Üstü şişane altı virane hesabı. Mekik ve barfiks salonda düzenli yapıyorum da daha bi etkisi yok :D ne bulursam yiyorum düzensizce...

Yağlı yemekleri unutun. 10 sene yırtınsanız yine bişey olmaz. Artı olarak basit düzene alıştırmayın vucudünuzu. İnsanın şöyle bir özelliği var ; Her gün aynı sporu yaparsanız vucüd ona göre adapte olur ve aynı hareketlere daha az enerji yakarsınız. Yani düzensiz spor yapacaksınız. Haftadaki günleri değişecek ve en önemlisi spor yaparken futbol tarzına benzeyecek. Bir an durakcaksın birden hızlanacaksın. Basketbol tavsiye ederim çalıştırmadığı bir bölge yok nerdeyse :D

Ama yiyecek konusunu kesinlikle bırakacaksınız. İstediğiniz kadar yiyin ama pilavı bile yağsız yiyeceksiniz. 1 ay sonra alışırsınız :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Heal my heart heal my soul , kiss my wounds till i hurt no more ...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Birde arabaların üstüne yazarlar İSKİ çalışıyor..Nerede o çalışanlar ben neden görmüyorum.2011 istanbulunda sabah beri su yok :angry:

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
sdn bi el atın yahu
arkdaşımın kardeşi şifresini değiştirmiş gizlice
yedek mailide kendi mailini koymuş gönderemiyoruz bi çözüm var mı :(

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
seni "adam" yerine koyduğum için özür dilerim...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şimdi konu açacağım....acıktım ne tavsiye edersiniz yemek için :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
formülü varsa isterim [MENTION=365]seciL[/MENTION] :S

---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

Smile every minute of the day, you never know who is falling in love with it.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bu Discovery deki adama hayranım :D Biz burada Türkiye'nin gündemiyle uğraşıyoruz adam orada paralel evrene geçiş nasıl olur onu anlatıyor :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ne kadar gergin bi sabah. Bütün planlar ertelendi...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bugün ava çıkıyorum arkadaşla. :D Umarım kendime göre birini bulabilirim.. :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Tabi ortak, asıl amaç alışveriş. :D Yanında şöyle gönlümün pamuk prensesini bulabilirsem ne mutlu bana. :D :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
hayatımda hiç bu kadar toz solmamaıştım. dünden beri toprak yağıyor ya.

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dünya da dönmekten yoruldu herhalde.. Ne bu depresyon hali herkeste...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
depresyon değil sadece havalar fazla ısındı herkeste bir halsizlik ve sıkıntı var. kendimden biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...