Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
Vodafone ve Net kelimeleri bana Vodafone 3G modemi anımsatıyor. Ve küfrettiriyor.Vodafon cep net sağolsun 1 haftada 4 gb indirmişim..![]()
Vodafone ve Net kelimeleri bana Vodafone 3G modemi anımsatıyor. Ve küfrettiriyor.Vodafon cep net sağolsun 1 haftada 4 gb indirmişim..![]()
Bir tek sen kaldın hayatımda, dualarına sırtımı yasladığım.
Neden sustuğumu soruyorlar bütün gece. Artık neden konuşmadığımı.
Onlara bilmediğimi söyle. Söyleyecek çok şey kalmadığını..
silence bugün pek bir merak sarmışsın güzel sözlere, hayırdır. Burnuma sanki bir aşk kokusu geliyor![]()
aşık oldum anne aşkımın peşindeyim burdan çekti gitti bir garip kederdeyim :d
yok yok sen benim face i görsen ohooo burdakiler bişimi :d
İzmir mi? Oda iyi. Benide al! Oranın kızlarıda güzeldir!izmire gidiyorumrusyayı bende çok istiyorum ama tatilde
![]()
Hani? Neresi?ayıpsın evde tek başıma kalıyorum zaten atla gel![]()
Sen gittikten sonra ne işe yarar?ben gideyim yarın sana açık adres veririm![]()
Beni bavula koyarsın olur biter. 2 metre boyum var ve 90 kiloyum. Taşırsan iyidir.ben daha izmirde değilimkiyarı orada olucam hem daha adresi en bile bilmiyorum
![]()
Beni bavula koyarsın olur biter. 2 metre boyum var ve 90 kiloyum. Taşırsan iyidir.![]()
Eğer bunlardan kurtulsaydım Edirne sınırkapısı yolunda değil Rusya yolunda olurdum.sende atla uçağa gel amma masraflı çıktın ha![]()
Az sonra idam edileceksin! Ama ilk ben!edirne sınır kapısı ne alaka çözemedim bunlar dediğin ne, sen kimsin, ben kimim, neredeyim ben![]()
Gel senle atlayalım Akdeniz'e!ne ettin sen ya daha dur temiz sayfa açalım dedik bari giderken yolda ölem öleceksem :crying:
İntihar ne için yapılır?hadi gidelimama ben yüzme bilmem sonra intihar edelim derken boğulup ölmeyelim
![]()