• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu yerli yerinde durmaz mı! ne çabuk değiştiriyorsunuz .. şimdi gitt taa levent'e

yaa arkadaş gelmez gelmezz iş gelince de 4 tane birden teklif gelir nasıl bir iştir bu bee.

Bu ne nemtir Antalya ilk gün sıcağı vurdun gözüme gözüme. :D :D

bugün bende bir durgunluk var, aşkmı desem, başka bir sıkıntı desem bir türlü bu sorunu kendi kendime bulamıyorum, bide slow müzik dinliyorum içim şimdi paramparça :(

Tamponu çarptım babama söylesem mi çarpıp kaçtılar diye :D

Tamponu çarptım babama söylesem mi çarpıp kaçtılar diye :D
Dün bandrol yatırmaya gittim,Şu kadar dedi ve cezanız da var dedi ödemek isterseniz...dedim ne cezası trafik dedi. 300 tl :D Hangi sebebten yazılmış dedim..radardır dedi :D daha söylemedim babama yandık valla :D çaktırmadan ödemem lazım.

Ahaha :D Ben de otobanda köpeğe çarpmıştım. Araba haşata döndü ama kasko 1 haftada halletti :D

Artık köpek görünce kaçıyorum :)

vayyy optik ahaha sabah beri bu reklama gülüyorum :D

Dün bandrol yatırmaya gittim,Şu kadar dedi ve cezanız da var dedi ödemek isterseniz...dedim ne cezası trafik dedi. 300 tl :D Hangi sebebten yazılmış dedim..radardır dedi :D daha söylemedim babama yandık valla :D çaktırmadan ödemem lazım.
Az buz değilmiş :D

Bir Gün Unutulacaksın...
Gün Gelecek Unutulduğun Dahi Unutulacak...

haftaya pazartesi yeni bir hayata başlamak için gidiyorum. yepyeni beyaz bir sayfa açıcam hayatımda. hakkımda hayırlısı. Allah utandırmasın beni.

[h=6][/h]
Arabayla gezerken eski sevgilimi gördüm. Karşıdan karşıya geçiyordu. Durdum ! Bir Daha Yol Verdim . :)

harbi havalar çok sıcak, bunaltıcı neyse ben yarın dereye yüzmeye gidiyorum, derenin o soğuk sularına bırakmaya gidiyorum arkadaşlar, rafting yapacağım :D denizden daha iyidir dere buz gibi ohhh gel keyfim gel, dereden çıktınmı buz gibi karpuz, yanında bir mangal keyfi, keyfime diyecek yok

@Atmaca akşam haberlerinde seni görmek istemeyiz dikkatli ol derede falan :P

Havuza gitcez hafta sonu inş.

Bakalım ben de bu yaşıma kadar ilk defa gideceğim :D

Kütahya tarafı nasıl gelişti de böyle oldu?

tmm o da tmm :D ohoo süper oluyo bee bi de şu bel ağrısı ve ayak ağrısı olmasa :S

Ne kadar manyak biriyim. Var mı aksini iddia eden? :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...