Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
rom nerde okuyosun burda :)
Nku deyim kardeşim dönem bitti şimdi kiraz festivaline gitcezz dün gülşen vardı kaçırdık şimdi kim var acabaa :D tekirdağda mısın sen de oradaysn buluşalım şimdi çorludayım birazdan geçcem tekirdağa.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
çorluda buluşurduk da hocam :) şimdi geçti ya bi dahakine kısmetse
ben katılmıycam kiraz festivaline

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
çorluda buluşurduk da hocam :) şimdi geçti ya bi dahakine kısmetse ben katılmıycam kiraz festivaline
vallah şimdilik sahile gidiyoruz ordan geçeriz belki oraya ama yarın geri döncem akşama doğru çorluya akşam buluşur iki laflarız o zaman meydanda çorluda mısın sen?

muslukçu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erkekler hoşlandıkça tanır

kadınlar tanıdıkça hoşlanır..

yani önce tanıyacaklar bizi pat diye açılmamak lazımmış dersimizi aldık

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Neden her istediğimi anlatamıyorum?
Neden, aynı yaşantının içinde bulunan insanlarla hiçbir ilişki kuramaz oldum? Neden, neden, neden? Sorular,
çengeller gibi, soru işaretleri gibi kafasına takılıyordu.
Yalnız seninle mi konuşabileceğim Olric?

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
.....zaman geçmek bilmez önce sonra yıllar kaçırırsın, bir bakmışsın geçip gitmiş hayaaaaattttttt
özgürlüğün zerresinde varsa dünya çizgisinde kaç kez ilkbahar kaç kez sonbahar kaç keeez verir hayaaaaatttttt.......

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
boş hayat boş. akdamar adasına gidemde yüzem biraz bari olmadı taş da bağlarım ayağıma gömülür kalırım dipte. :S

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Gerizekalı çocuk kızı üzersem canımı yakcakmış :D Vallahi gerizekalı :D

Bitti lanet sınav geldim.. beklediğim gibi geçti, istediğim yere gidemem bu sınavla, o yüzden takmıyorum bu sene.Haftaya fen sınavına da girip kafa dağıtmaya başlıyorum seneye girerim, ALLAH kısmet ederse, sınav bitsin direk tatil. :yes:

Bu arada gonzales keşke ankara da olsaydın ben gösterirdim tehdit'i ona.Zaten gerginim bu aralar iyi olurdu. :thumbup1:

sword.q beraber gitsek şöyle bi adaya kafa dinlesek nası iyi olur var ya..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Demmesia'cım, canım benim. At oradan bir Code Geass. :D

GeassSoda4.jpg

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selam söyle ona. :D Tamam abi başka ne istersin deseydin. (:

Cevap bile atmadım, meseleyi hiç uzatasım yok. Gına geldi artık. Ama üstüme gelirse yapacağımıda biliyorum :)

Bitti lanet sınav geldim.. beklediğim gibi geçti, istediğim yere gidemem bu sınavla, o yüzden takmıyorum bu sene.Haftaya fen sınavına da girip kafa dağıtmaya başlıyorum seneye girerim, ALLAH kısmet ederse, sınav bitsin direk tatil. :yes:

Bu arada gonzales keşke ankara da olsaydın ben gösterirdim tehdit'i ona.Zaten gerginim bu aralar iyi olurdu. :thumbup1:

sword.q beraber gitsek şöyle bi adaya kafa dinlesek nası iyi olur var ya..

Geçmiş olsun kardeşim, sınavın kötü geçmiş galiba ama boşver, önündeki sınavlara bak :)
Öncedende bi konu açmıştım, itiraflar kısmında, ordada sormuştun hangi şehirdesin diye :D Her zaman agresifliğe ve atraksiyona meğillisin :D Yardımda bulunmak için istekli olduğundan eyvallah diyorum sana :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
İstediğim yere gidemeyecek kadar kötü geçti. :D ama oraya gitmek istediğim için, bu seneyi pas geçiyorum. :D :D

Tehdit etmek çok kolay bir şey, ama edenlerin çoğu devamını getiremiyor, çok görüyorum buralarda. :D :D

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İstediğim yere gidemeyecek kadar kötü geçti. :D ama oraya gitmek istediğim için, bu seneyi pas geçiyorum. :D :D

Tehdit etmek çok kolay bir şey, ama edenlerin çoğu devamını getiremiyor, çok görüyorum buralarda. :D :D

Tek olayları klavye delikanlığı :D Canımı yakabilecek olsa direkt gelir yakardı zaten ama böle mesajlarla ifade ettiğine göre kendini, pek bişi yapamayacak kapasitede :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Artık çıkama teklifleri Sinemaya gidelim mi şeklinde olmuş :D
Olsun bu daha kibar en azından -.-

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Yaz tatili geldiğinde sevinirdim, ama şimdi üzülüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...