Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Off off off gerçekten söyleyipte rahatlayasım var.:scared::bored: Sonuçta içimi dökmeliyim. Anca bu şekilde rahatlarım.

Bu ne arkadaş! Bu kadar da olmaz ki... En nefret ettiğim şey kaale alınmamaktır. Bu ne perhiz! Bu ne lahana turşusu...:mad:

Ama durrr. Ben oyunu kendi lehime çevirmesini bilirim. Sen beni tanımamışsın. Yakında görüşürüz bebek! :wink:

Ne gıcık oldum yav... Nasıl da biliyor zaafımı. Parçalarım karşımda olsa:cursing:

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
oh canıma deysin diyemem yinede üzülürüm senin için :) bir dahamı yok dönemem asla bu senin kendi seçimin, haydi herkes yoluna yürü bakalım :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
etrafımı saran onca ses ve gürültü içinde hiçbir şey duymuyorum. hayatın kalabalığında kocaman bir yalnızlık hissediyorum. gök yüzüne yükselip sonsuz maviliğin içinde kaybolsam acaba kimse gittiğimi fark edermi :S

---------- Post added at 11:23 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Ah ul*n Rıza... ben şimdi,
Bu koca deryada tek başıma ne halt ederim?
Senden ayrılacağımı sanma,
Bir kaç güne kalmaz, ben de gelirim! ..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
şimdi sorsalar hadi kalk gidiyoruz sende gelirmisin diye, giderim herhalde, bu dünyada kalmak için hiç neden varmıdır acaba :S

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bunalım moda girilecek zaman mı yav, güneş bile yüzünü göstermeye başlamış. Az sabret hele. (;

kendi kendimi dinlemeye fırsat bulduğum zamanlarda genelde bu kanıya varıyorum. dünyanın terkine karar vermemin sebepleri genelde bağlanacak bir şey bulamayışım oluyor.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
dünyanın kendisi bağlanılacak birşey değil. internet neymişki :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Cennet cennet dedikleri
Birkaç köşkle birkaç huri
İsteyene ver onları
Bana seni gerek seni ..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
zaten nefret ediyorum dünyanın köküne vur dinamiti uçur gitsin toptan kurtulak ne dersin silence :D:D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İstersen yardım edebilirim. Kim başını belaya soktu ise onun evini yakmak ile. :P

Emre Sağol sende eksik olma yok yok yazık yakma kimseyi :)
zaten nefret ediyorum dünyanın köküne vur dinamiti uçur gitsin toptan kurtulak ne dersin silence :D:D

Yok yaa yazık sen nefret ediyosun diye insanların yaşama hakkını ellerinden almayalım yazık günah kıymayalım :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
o zaman gel sen benim dibime dinamit koy uçur havaya gökyüzünün derin mavisinde kaybolayım :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Gamzelerimin çukurlarına düşer sağnak göz yağmurum ılık ılık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...