Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ne kadar uğraştımsa da olmuyor
Günlerin tadı yok, güllerin kokusu burnuma gelmiyor
Nedendir?
Ne kadar bağırdımsa da duymuyor
Günlerin tadı yok, güllerin kokusu burnuma gelmiyor
Nedendir?...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
birşeyler bekleyenler önce birşeyler yapıp hak etsin hep ben hep ben bitti artık .......

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yalandan da olsa
Ne güzel güldün o akşam
Bana..

Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor..

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kendisini subwoofer zanneden bir hard diskim var mutluyum :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
arda sen ne yaptın bugün sonuç nedir ??

Konuşmaya programlamıştım kendimi çıkışta yürürken gidip konuşacaktım, ama çıkışta bekle bekle gelen giden yok erken çıkmışlar, aksilikler son gaz devam..

Hep bi aksilik çıkıyor, bilmem şu oluyor bu oluyor, yağmur yağıyor, erken çıkıyor, tam konuşacakken hep bir aksilik.Peşimi bırakmadı gitti konuşamamam için gereken her şey oluyor..

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bak şimdi ne zaman konuşmayı düşünüyorsan,öncelikle evden güzel bir besmele ile çık o zaman hiçbirşey olmaz.Sonra da o an bu an demeden boş bulduğunda git konuş.Diceklerini biliyorsun zaten.

Sen İstanbul'da mıydın?

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bak şimdi ne zaman konuşmayı düşünüyorsan,öncelikle evden güzel bir besmele ile çık o zaman hiçbirşey olmaz.Sonra da o an bu an demeden boş bulduğunda git konuş.Diceklerini biliyorsun zaten.

Sen İstanbul'da mıydın?

Yok. Ankaradayım. :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Konuşmaya programlamıştım kendimi çıkışta yürürken gidip konuşacaktım, ama çıkışta bekle bekle gelen giden yok erken çıkmışlar, aksilikler son gaz devam..

Hep bi aksilik çıkıyor, bilmem şu oluyor bu oluyor, yağmur yağıyor, erken çıkıyor, tam konuşacakken hep bir aksilik.Peşimi bırakmadı gitti konuşamamam için gereken her şey oluyor..

kardeş sende vazgeç sen bırak peşini. birde elektrik varmı oda böyle bir beklentidemi ? senin konuşmanı bekliyormu yani. birde programlamışım filan diyorsun ama karşındaki ay tanrıcası değil plan program yapıyon geç karşısına pat diye söyle gitsin sonrada yüzüne bile bakma o da istiyorsa zaten sıra onda gelir gelmezse zaten sana hayrı yokmuş. önündeki maçlara bakarsın bursanın güzel kızlarına filan :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Eğer her gece yattığındaa büyülü düşler sanaa benden bahsediyorsaa
Hemen tatlı uykundan uyann Çünkü ben hiç uyuyamamm seni düşündüğüm zamannn

Ben ki sevmektenn hiç usanmammm..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
kardeş sende vazgeç sen bırak peşini. birde elektrik varmı oda böyle bir beklentidemi ? senin konuşmanı bekliyormu yani. birde programlamışım filan diyorsun ama karşındaki ay tanrıcası değil plan program yapıyon geç karşısına pat diye söyle gitsin sonrada yüzüne bile bakma o da istiyorsa zaten sıra onda gelir gelmezse zaten sana hayrı yokmuş. önündeki maçlara bakarsın bursanın güzel kızlarına filan :D:D

Elektrik olmasa bu kadar uğraşmazdım.Kolay kolay sağlam elektrik almadığım için sağlam elektrik aldığım zamanda uğraşıyorum böyle.İşte cumartesi pazar yine uğraşacağım sonra artık ağır ağır geriye döneceğim, yoksa çıkaramam uzun süre aklımdan..Pazar günü son gün diye düşünüyorum maksimum o gün belli olur sanırım.. :) Ben şunun için uğraşıyorum, her gördüğümle çıkma tarzı değil, ileriye dönük düşünüyorum hani bir iki günlük şeyler düşünmüyorum.. :)

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elektrik olmasa bu kadar uğraşmazdım.Kolay kolay sağlam elektrik almadığım için sağlam elektrik aldığım zamanda uğraşıyorum böyle.İşte cumartesi pazar yine uğraşacağım sonra artık ağır ağır geriye döneceğim, yoksa çıkaramam uzun süre aklımdan..Pazar günü son gün diye düşünüyorum maksimum o gün belli olur sanırım.. :) Ben şunun için uğraşıyorum, her gördüğümle çıkma tarzı değil, ileriye dönük düşünüyorum hani bir iki günlük şeyler düşünmüyorum.. :)

Olay elektrikçiye kadar gider. :D

Bende senin gibi düşünüyorum.İki günlük bir sürü sevgili yapayım. :D Onlarla kim uğraşıcak. :D He üni de yapar mıyım yaparım. :D Ama her zaman tercihim ileriye dönüktür.

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Ne garip şey şu mutluluk ; gitti mi gider , çağırsan gelmez..gelsede kalmaz , kalsada yetmez...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25

kardeşim sen bilirsin benki bu konularda hiç tecrübem yoktur ama iyi fikir veririm hocanın dediğini yap yaptığını yapma gibisinden. ben kimseye 2. şansı vermedim. şimdi bakıyorumda hata yapmışım gibi duruyor. ama sanada tavsiyem bu yöndedir git içindekini söyle isterse gelir istemezse keyfi bilir sonuçta o seni kaybedecek...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Aynen, görüyorum sokakta kimler kimlerle çıkıyor ve tiksiniyorum, asla öyle olmamalıyım dedim bugüne kadar iyiki de olmadım, olmayı da düşünmüyorum. Öyle olacağıma böyle daha iyi. :)

Biliyorum, terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Bende öneri veriyorum ama mesele kendi meseleme gelince fıssss.Diyorum işte gidip konuşurum ederim ne olacak, Dünya'nın sonu değil falan ama işte görünce öyle olmuyor.Bende böyleyim işte. :) Zaten bende öyle diyorum, hatta sagonun şarkı sözüdür kendisi buyrun: "Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti" Tabi olsa iyi olur ama olmazsa kendi bilir.O yüzden en azından sorup pozitif ve ya negatif bir cevap almak lazım. :yes:

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şuan etrafta 10 yaşında bile sevgilim var diyip dolaşan gençleri görmek çok acayip bir duygu.Anlatamıyorum ki.Biz o yaşta saklambaç oynardık be.Çokta büyümedik ama çokta küçük değiliz.Biz 'Seni seviyoruz' diyemezken o yaşlarda.Gençler elele geziyorlar.Benim o yaştayken hayatımda ki tek kadın 'Annem'di be.

nA!

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hele görsen, arkadaşlarla gezerken kendimizden utanıyoruz bu kadar mı olur ? Neler neler gördüm ya, okulda x arkadaşımla çıktı önce sonra onun en yakın arkadaşlarını dolaştı toplamda x arkadaşımla beraber 3 kişiyle çıktı kız hala sonuncuyla devam ediyor..neyse onu geçelim.. Onlar seni seviyorum diyince oluyor sanıyor ama bir gram bile değildir adım gibi eminim.İki günde sevip unutmak falan hepsi hikaye, iyice çocuk oyuncağı oldu bu işler..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
seni seviyorum kelimesinin anlamı kalmadı. sevgi dediğin öyle ağıza sakız olacak birşey değilki.

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Vallahi sen bendensin.Ben de bu yüzden bir kıza çıkma teklifi etmiyorum.Sonra kendini birşey sanıp bana 'sende erkek değil misin ki' dicek diye korkuyorum.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
sıkıldım artık yalanlardan, yalanlara o kadar alıştık ki gerçekleştiler, artık gerçekler yalan gibi gelir oldu...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Vallahi sen bendensin.Ben de bu yüzden bir kıza çıkma teklifi etmiyorum.Sonra kendini birşey sanıp bana 'sende erkek değil misin ki' dicek diye korkuyorum.

Öyle olmadığın halde sen öylesin demeleri var ya çok dokunuyor insanın kanına..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
neden ençok ben acıtmam diyenler acıtıyor.. yapmayın artık senin kırmaktan zevk aldığın şey benim kalbim öyle kırılınca yenisiyle değişmiyor. hem senin başkasının sahibi olabileceği birşeye zarar vermeye ne hakkın var..:(

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
İşte olay şudur: 'olmadığın bir şeye büründürüyorlar' ama aslında ben o değilim!

İster inansın ister inanmasınlar, ben öyle değilim diyorsam değilimdir.Ha inanmaz tamam o zaman gidebilir, ben bir şey kaybetmem o kaybeder. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...