hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
2-3 sayfalık çeviri yapmam gerekirken bu kadar basit birşeyden bile kaçıp flashforward izlemek istiyorum 
Aman hocam 2-3 sayfalık çeviri basitmi? Bir keresinde 30 dakikalık bir animenin altyazısını Türkçeye çevirmiştim bir daha çeviri yapmaya tövbe ettim2-3 sayfalık çeviri yapmam gerekirken bu kadar basit birşeyden bile kaçıp flashforward izlemek istiyorum![]()
L*n sınırsız domates yiyorum kahvaltıda rüya mı buu![]()
Aman hocam 2-3 sayfalık çeviri basitmi? Bir keresinde 30 dakikalık bir animenin altyazısını Türkçeye çevirmiştim bir daha çeviri yapmaya tövbe ettim![]()
ben de kendim kahvaltıyı geç yapıyorum sanıyodum adam kahvaltıyı gece yapıyo![]()
ben de kendim kahvaltıyı geç yapıyorum sanıyodum adam kahvaltıyı gece yapıyo![]()
Acayip canım sıkkın... Sinir de var üstümde...
Aç bi Higurashi izle bişey kalmazBen senin için yapayım o zamanBirimiz rahatlasın değil mi ?
Benim de üzerimde nedenini bilmediğim bir stres vardı gün boyu.. Halen var ve başım çok ağrıyor... İşi dalgaya vurdum, miyavlıyorum habire...
Az önce Narutonun 4. Filmini izledim, link atayım indirceksen.Naruto nun spoilerları geldi, onlara baktım biraz (;
Mutluyum,mutlusun,mutlu))
Mutluluğun kısa sürdü sanırımBazen insanların hırsları, insanların huyları, insanların dargınlıkları, insanların dalgınlıkları, insanların ayrıcalıkları ve insanların daha daha fazlaları, çok büyük değerlerin önüne geçiyor. Gölgede bırakıyor çok şeyi. Öyle bir gözünü bürüyor ki insanın göremez oluyor, kör oluyor. Ne yazik ki böyle oluyor.
Az önce Narutonun 4. Filmini izledim, link atayım indirceksen.
Mutluluğun kısa sürdü sanırım![]()
yok yanıldın bi yerde okudum beğendim paylaştım...