Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Benim mesajlarım ''like'' lanmamış. Yoksa beni beğenmiyor musun?(*) :D

(*)(Peker Açıkalın'a acil şifalar dilerim)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Vatan Bilgisayar yaktın beni :D Alacağım bir monitör neden stoklarda yok :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Tepede yazan eşşek kadar "Likes Tree" ve mesajların sağ altında duran "Like" nedir?

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
tepede yazan eşşek kadar "likes tree" ve mesajların sağ altında duran "like" nedir?
Hahahah :D

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Söyleyip rahatlayacağım bir durum yok,öyle bakam dedim :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3-4 saat önce sigara almak için markete gitmek için evden çıktım. kaldırımda son dal sigaramı yakmak için çakmakla cebelleşirken arkamdan bir kız "pardon, pardon" dedi. tam o sırada sigaram yandı ve kıza dönerek buyrun dedim. Cevahir ne tarfta dedi. Dedimki ters yöne gidiyorsunuz, benim gittiğim istikamette kalıyor, isterseniz yolumun üzeri kadarında beni takip edin, sonrasında nereden gideceğinizi gösteririm. (Bu arada durduğumuz kaldırımın sol tarafındaki yol trafikten tamamen durmuş, tıklım tıklım bir otobüs gözüm çarptığı kadarıyla, karşımdaki sarışın, mavi gözlü kıza bakıyor). Kız durdu, bir adım geri attı, asık bir suratla "yok saol" dedi, bir adım daha geri attı. O an uyandım, salak kız acayip fantaziler üretip, küçük beyninde kendince kurgular yazıyordu. Baktım otobüsteki meraklıların, kız benden uzaklaştıkça olaya ilgisi artmış, cama yapışmışlar :) Yani açıkcası, yol tarif edelim derken, caddenin ortasında embesil bir kız tarafından, kendimi laf atan bir sapık gibi hissettim.

Neyse, kızı hayal dünyasında bırakıp uzaklaşmaya başladım. Arkama dünüp baktığımda, kız 5 metre kadar arkamdan yolumun sonuna kadar peşimden geldi, sonrasında başka bir kurbana adres sorduğunu gördüm :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
3-4 saat önce sigara almak için markete gitmek için evden çıktım. kaldırımda son dal sigaramı yakmak için çakmakla cebelleşirken arkamdan bir kız "pardon, pardon" dedi. tam o sırada sigaram yandı ve kıza dönerek buyrun dedim. Cevahir ne tarfta dedi. Dedimki ters yöne gidiyorsunuz, benim gittiğim istikamette kalıyor, isterseniz yolumun üzeri kadarında beni takip edin, sonrasında nereden gideceğinizi gösteririm. (Bu arada durduğumuz kaldırımın sol tarafındaki yol trafikten tamamen durmuş, tıklım tıklım bir otobüs gözüm çarptığı kadarıyla, karşımdaki sarışın, mavi gözlü kıza bakıyor). Kız durdu, bir adım geri attı, asık bir suratla "yok saol" dedi, bir adım daha geri attı. O an uyandım, salak kız acayip fantaziler üretip, küçük beyninde kendince kurgular yazıyordu. Baktım otobüsteki meraklıların, kız benden uzaklaştıkça olaya ilgisi artmış, cama yapışmışlar :) Yani açıkcası, yol tarif edelim derken, caddenin ortasında embesil bir kız tarafından, kendimi laf atan bir sapık gibi hissettim.

Neyse, kızı hayal dünyasında bırakıp uzaklaşmaya başladım. Arkama dünüp baktığımda, kız 5 metre kadar arkamdan yolumun sonuna kadar peşimden geldi, sonrasında başka bir kurbana adres sorduğunu gördüm :)

Eee bu kız ne ayak onu çözemedim :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İstanbul'u hiç bu kadar özlememiştim. :) Tüm gün gezdim beee. Yarın Anadolu yakası turu. :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İki şey söyleceğim ikisi de beni rahatlatmayacak ama paylaşmak isterim :)

Birincisi yarın 13:00 Polimerik Malzemeler sınavım var ve en zor sınavımız olacak üstelik ben daha hiç çalışmadım ve bu saatte de hala ayaktayım

İkincisi 5 vakit namazını kılan yakın bir arkadaşımla bu aralar daha da yakınlaşmamız sonucu dini muhabbetlerimiz de arttı ve ondaki değişim beni de sardı ve namaz kılmaya başlar gibi oldum ama olmuyor sanırım devam edemeyeceğim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Best FM A-Rıza Show tekrarını dinlemeye başlayalım... :D

Atma şarkısını Fatma yapmışlar. :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Virgin radio'da olmasa Bay j de olmasa Geveze de olmasa n'yapcaz yaa :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
malzeme dersi ve hocası ikinizinde Allah belasını...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bu akşamki sokak basketine gitmek istemiyorum yorgunum pharmaton almam lazım

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92

Birincisi yarın 13:00 Polimerik Malzemeler sınavım var ve en zor sınavımız olacak üstelik ben daha hiç çalışmadım ve bu saatte de hala ayaktayım

İkincisi 5 vakit namazını kılan yakın bir arkadaşımla bu aralar daha da yakınlaşmamız sonucu dini muhabbetlerimiz de arttı ve ondaki değişim beni de sardı ve namaz kılmaya başlar gibi oldum ama olmuyor sanırım devam edemeyeceğim

Sanırım nefsin galip geldi :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14

Aman vazgeçme hocam,Allah hertürlü yardımcı olur.:) sen yeterki elinden geleni yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...