Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu saçmalıklara bir kahkahayla cevap vermek istiyorum. :D:D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Çok güzel kızdı yeğen sağol..:D:D

Reaksiyon puanı
189
Yaşı ilerleyip de çoluk-çocuk muhabbeti yapan insandan nefret ediyorum. Büyüyün artık...

Reaksiyon puanı
189
Bence kökten çözum bulalım sana. İntihar?

Hayat bunca saçmalığına rağmen yaşamaya değer bir olgu. Şükür ki ben hayatın tadını çıkarmasını biliyorum ama bilmeyip de hem kendine hem de başkalarına o hayatı zehir eden kişiler yüzünden hayat bunaltıcı oluyor. Belki de insanlardan bu yüzden kaçıyorum...

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayat bunca saçmalığına rağmen yaşamaya değer bir olgu. Şükür ki ben hayatın tadını çıkarmasını biliyorum ama bilmeyip de hem kendine hem de başkalarına o hayatı zehir eden kişiler yüzünden hayat bunaltıcı oluyor. Belki de insanlardan bu yüzden kaçıyorum...
O insanlara cok guzel bir argo kelıme yakısırdı ama işte ımkanlar el vermıyor yazmaya.. Tabi herseye tum zorluklara ve tum embesil ruhlulara rahmen hayat YAŞAMAK için.. Güzel bakmak gerek.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Metallica,Slipknot,Iron Maiden,Linkin Park,Korn,Marlyn Manson,Kurban,Şebnem Ferah,Duman,Hayko Cepkin,Mor ve Ötesi,Çilekeş bende neden bu kadar bağımlılık yaptı son zamanlar da hemde vizelerin geldiği hafta :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bİttim gözün aydın...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Fizy listem saolsun bunalımdan alıp bunalıma sokuyo beni, neyse böyle iyi :D bu arada hangi animeydi ya o? bi türlü çıkaramıyorum hatırlayamıyorum :S

düzeltme1:hahah buldum ve son çıkanı ongoing (devam ediyo)

düzeltme 2: fizy listem bana umut aşılamaya çalışıyo şimdi :D sanırım bunalımdan çıkartıcak beni :D yatarkende bi jhonny be good çalarsa tmmdır :D (şimdi çaldığı what if god was one of us :D:D)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1.5 senedir gördüğüm ama pek yakından tanımadığım bir kızla şu aralar samimiyim ve , öyle hanfendi güzel kii , sanırım aşık oluyorum (: Yada öyle olmak istiyorum , çünkü hayatımda nerdeyse ilk defa yaşıtım kızlarında hem güzel hem hanfendi hem namuslu hemde seviyeli olanını gördüm :) Sonuç olarak ne olur bir bilgim yok şuan için ama , inşAllah güzel şeyler yaşarım bu kızla (:

Rahatladım sanırım :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende yavaş yavaş uzanayım yatağa. Sabaha kadar pc başında oturup yatağa yattığındaki rahatlık bambaşka yaa :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uyku tutmuyor işte...

Kardeşimi özledim. :(

muhibbi

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kulağım çınlıyor ... Arkamadan konuşan kim nan ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...