korkma yanında ben varımtoo_late dedi ki:Kİmm demeye korkuyom inan
burhan altıntop dedi ki:korkma yanında ben varımtoo_late dedi ki:Kİmm demeye korkuyom inan
too_late dedi ki:burhan altıntop dedi ki:korkma yanında ben varımtoo_late dedi ki:Kİmm demeye korkuyom inan
Korkum o ya zaten
ahhahaaa bu cevabı sevdim :}burhan altıntop dedi ki:too_late dedi ki:burhan altıntop dedi ki:korkma yanında ben varımtoo_late dedi ki:Kİmm demeye korkuyom inan
Korkum o ya zaten
onair dedi ki:Millet zaten doğru düzgün Türkçe konuşup, yazamıyorken, Osmanlıca bir kelimeyi nasıl telafuz edip anlayacak Megaman?
megaman dedi ki:onair dedi ki:Millet zaten doğru düzgün Türkçe konuşup, yazamıyorken, Osmanlıca bir kelimeyi nasıl telafuz edip anlayacak Megaman?
Yahu altına]
kovalayabilir miyiz? kıyar mıyız sana hiç megaman ^^
adam tutar öyle kovalatırız seni sopayla, parası neyse veririz değil mi
onair dedi ki:kovalayabilir miyiz? kıyar mıyız sana hiç megaman ^^
adam tutar öyle kovalatırız seni sopayla, parası neyse veririz değil mi
geliimmi :^)warkortali dedi ki:Bende DVD izlemek istiyom ama yalnız değil
Blue.Silk dedi ki:geliimmi :^)warkortali dedi ki:Bende DVD izlemek istiyom ama yalnız değil
her zamn tebessüm ettirilir ;Dwarkortali dedi ki:Bunu sölemen bile yetti tebessüm ettim sayende
bilmemziraatci63 dedi ki:güsel gecelerin sonu neden hep karanlık biter?
nasıl bilmezsin yaaburhan altıntop dedi ki:bilmemziraatci63 dedi ki:güsel gecelerin sonu neden hep karanlık biter?
benim tüm gecelerim güzel sabaha gebedirziraatci63 dedi ki:nasıl bilmezsin yaaburhan altıntop dedi ki:bilmemziraatci63 dedi ki:güsel gecelerin sonu neden hep karanlık biter?